Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
A baratommal lassan 1,5 éve vagyunk együtt. Szeretem őt nagyon is de néha ugy érzem nem érett a kapcsolathoz és kezd unalmassá válni ez az egész. És háát....
Van egy nagyon jó barátom(fiú), akit nem mondhatnám csóknak,inkább csak szájrapuszi volt...Meg engedtem hogy puszilgasson(az arcom) és ölelgessen.
Z
Igen, ez megcsalás, a megcsalásnak számos formája van, pl az érzelmi megcsalás.
De ha ilyen gondolataid vannak mért nem beszéled meg a pasiddal, hogy már nem érzed azt mint régen?? Mért kell megcsalni??
"néha ugy érzem nem érett a kapcsolathoz"
Te sem vagy érett egy kapcsolathoz! Ha valami nem jó egy kapcsolatban, akkor azt illik megbeszélni, nem pedig más ölébe ugrani.
Szerintem igen megcsalasnam szamit
Ha smaroltal vele akkor mar nyugodtan le is fekudhettek ha számít neked valamit a srác akkor nem játszol vele többet
Vagy szakíts a barátoddal mer szerintem nem szereted csak ragaszkodsz hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!