Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Nem rég olvasgattam barátnőm üzeneteit és találtam egy olyat, amiben ilyensmi párbeszédek voltak:
Srác: tavasszal elrabollak
Bnőm: az jó lenne.
Vagy:
Srác: küldesz nekem meztelen képet?
Bnőm: áá még a barátomnak sem küldtem.
És egyéb ilyen nyalánkságok...
2017. ápr. 13. 21:52
1/5 anonim válasza:
Nem számít annak, de én ezért már kirúgnám, mivel az már rég rossz ha másfelé kacsintgat
2/5 A kérdező kommentje:
Ja és ezt novemberben írta és egyszer sem említette...
2017. ápr. 13. 21:56
3/5 anonim válasza:
Őszinte legyek?
Nem tudom minek számít, fogalmam sincs már mi zajlik itt a világban, csak annyiban vagyok biztos, hogy ebben semmi tiszta és szép nincs.
4/5 anonim válasza:
Meg nem megcsalas, de hamarosan az lehet belole.
5/5 anonim válasza:
Az első nem feltétlen vészes, ilyen szófordulatot mi is használunk barátok között hogy "elrabollak egy kávéra", vagy hasonló.
De a második... Ha esetleg még nem is csalt meg, de melletted lazán tartja a kapcsolatot egy olyan sráccal akiről ennyire nyilvánvaló, mit akar, az semmi jót nem jelent :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!