Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem számít "megcsalásnak"?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem számít "megcsalásnak"? Ez nem is kéne hogy rosszul essen?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A barátommal 7 hónapja vagyunk egyutt, és neten ismerkedtünk össze. Már amikor elkezdtünk beszélgetni nagyon bókolva írt, meg látszott hogy majd hajtani akar rám meg megbeszéltünk egy talit, de még a tali előtt bevallotta hogy volt egy házibuli ahol részeg volt, és smárolt egy csajjal de semmit nem jelentett neki, és ezután volt hogy szeméyesen találkoztunk először . Nyilván így nem számit megcsalásnak hiszen, 1. még személyesen nem is találkoztunk akkor, honnan vehette volna készpénznek h élő tali után akar e vmit tőlem, meg ilyenek, 2. még össze sem, jöttünk, csak kb 5. randi után. Még is azért esik rosszul ez a tény, mert akkor amikor ez volt megbeszéltük a személyes randit, és ha már így "tervben" voltam neki, akkor miért smárolt vkivel?

Vagy am ezen nem kéne így fennakadnom?

2016. szept. 28. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem számít megcsalásnak, ha részeg volt, valószínűleg nem foglalkozott azzal, hogy ti chateltek, csak ivott, és megtörtént. Elhiszem, hogy rosszul esik, de pozitívum, hogy hivatalosan nem is voltatok együtt, de ő elmondta neked ez a malőrt. Nem mondom, hogy nézd el neki, de nem túl komoly a helyzet. :)
2016. szept. 28. 18:32
 2/2 anonim válasza:
Ez nem megcsalás... Én konkrétan a volt barátnőm ágyából mentem randizni. Nem találkoztam vele előtte soha csak neten beszélgettünk, hát ez mióta lenne már megcsalás...
2016. szept. 29. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!