Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csók megcsalásnak számít?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csók megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Megcsókoltam egy lányt, pedig van barátnőm. Azóta is sokszor gondolok a csókra, nagyon rosszul érzem magam emiatt.
2016. okt. 2. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

igen! minek csókoltál meg mást, ha van kapcsolatod? mai fiatalok, Istenem.... -.-

hány éves vagy?

2016. okt. 2. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
100%-ban megcsalásnak számít.. De szerintem ezt te is nagyon jól tudhatnád.
2016. okt. 2. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Annak bizony. Én nagyon zokon veszem ezt, a csók intim dolog a szerelmeseknél én véleményem szerint. Az ha sima arcra puszi van egy fiú és lány között köszönés vagy köszöntés miatt az persze nem megcsalás, de a csók az már viszont igen.

Jogosan van lelki ismeretfurdalásod, legalább beláttad. Ha van benned annyi hogy ezt önként valld be a barátnődnek, akkor még jobban járhatsz és könnyebben megbocsáthat mint hogy mástól tudja meg.

Ez a te döntésed mit csinálsz, de magadra vess mert ezzel elveszíted a barátnőd bizalmát, anélkül egy kapcsolatnak annyi. Neked hogy esne ha megcsalna a barátnőd? Gondolom tudod, mert beláttad.

2016. okt. 2. 17:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A csók a szexualitás része, nem véletlen, hogy sok országban nem csókolóznak az utcán, ez ilyen magyaros sajátosság, de ettől függetlenül ugyan úgy komoly. Olyan nincs, hogy "csak" egy csók, mint ahogy te most gondolod.
2016. okt. 2. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
" nagyon rosszul érzem magam emiatt." lehet megkéne beszélni a pároddal és nem itt kérdezgetni hülyeségeket, ja igen... akkor kicsit felnőttesnek kéne lenni és felvállalni...
2016. okt. 2. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!