Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16-17 éves fiúknak tényleg nem számít a belső?
"Mostanában kezdtem el foglalkozni a fiúkkal, de iszonyat sikertelen vagyok ezen a téren. "
Csak a pasizást hagyd. Nem kell rámászni senkire kétségbe esésedben.
Mindenből adódik minden sajnos. Vannak fiúk, akik szimplán buták, vannak akik arrogánsak, és vannak azok akiknek számít a belső. Az már kérdéses, kinek van barátnője/szerelme.
Viszont, a személyiségbe nem csak az tartozik bele, hogy kedves vagy és segítőkész próbálsz lenni. Sokkal több ennél egy személyiség. És valószínűleg a srácok valahány százalékát elűldözted pl a beszédstílusoddal, öltözékeddel, kisugárzásoddal, stb. Meg az, hogy kedves vagy meg blablabla az egy dolog, de sok fiú keresi a bátor és flegma lányt, a békés és nyugodt csajt, a tüzet avagy a vizet, meg hasonlók.
A külső szépség nagyon relatív dolog, van akinek ez tetszik, van akinek meg az, szóval ezért sem lehet valakit csak úgy csúnyának nevezni.
Végül is a belső szépség is relatív.
Ami nagyon fontos az, hogy hogy "adod el magad", ergo a kisugárzás. A lényeg, hogy ne nyomulj, de ne is zárkózz el az emberektől, nevess sokat, mosolyogj, ne félj önmagad lenni, és akkor csak jön majd, akinek jönnie kell.
Szia!
Nálam elsőként mennek keresztül a lányok a belső értékeket megcélzó rostán és második lépésben szoktam a külsőre tekinteni. Ha valaki egy hullámhosszon van velem, és rendelkezik a számomra fontos belső értékekkel, akkor külsőleg nem lehet olyan csúnya, hogy emiatt ne vegyek róla tudomást, ugyanis a legtöbben nálam a belső miatt buknak el, így lassan örülök annak is, ha találkozok olyan lánnyal, aki belsőleg megfelel nekem, nemhogy megengedjem magamnak azt, hogy még k#rv@ jól is nézzen ki.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!