Mit tegyek, ha csak külsőre jövök be a fiúknak? 15/L
Mielőtt az gondolnátok, hogy azért, mert egy facebookmániás plázap**** vagyok, el kell mondanom, hogy épp ellenkezőleg!
Nagyon félénk vagyok, fiúkkal főleg, nem is nagyon tudok a szemükbe nézni.
Viszont észrevettem, hogy többször előfordult, hogy egy fiú velem próbált ismerkedni először, de aztán inkább engem hanyagolt, és a nagyszájúbb, "menőbb" barátnőimhez pártolt.
És azt is le kell írnom a külsőmről, hogy saját véleményem szerint nem vagyok szép, max. átlagos(tehát vannak nálam fényévekkel szebb, csinosabb lányok, de azért rondábbak is), alacsony is vagyok, viszont viszonylag vékony.
Szerintetek?
Nekem is bevállalósnak kéne lennem, ilyen hangoskodó csajnak?
Ha igen, hogyan lehetnék ilyen?
Hogyan küzdjem le a félénkségemet a fiúkkal szemben?
Őszinte, építő jellegű válaszokat kérek, köszönöm!
15/L
Fogadjunk hogy kaptál már 5-10 "Én pont az ilyen lányokat szeretem, hová valósi vagy, küldesz képet?" jellegű üzenetet. :)
Maradj meg ilyen visszahúzódóbbnak, kell a fenének a sok pláza p*csa :)
Kedves #1 Kérlek, olvasd el a teljes kérdést és a kiegészítést, nem az intelligenciámmal van gond.
#3 Egy üzenetet sem kaptam, de nem is szeretnék:)
Hova fajul ez a világ, már egy 13 éves sem érzi magát kanosnak?
Na jó ha akarod akkor írok én neked üzenetet hogy jobban megismerd kedves személyemet ;)
#3-as voltam.
Te jó vagy úgy ahogy! Ne legyél ilyen félénk nem tudom miért vagy az. Ha van valami kérdésed vagy kifejtenéd magad bővebben akkor tudok bővebb választ adni. Írhatsz nyugodtan.
16/f
Nekem bejönek az ilyen lányok, maradj olyan amilyen vagy
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!