Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek mikor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek mikor számít "jó csaj"-nak egy lány?

Figyelt kérdés

Mik azok a tulajdonságok (akár külső akár belső) amik miatt azt mondjátok egy lányra, hogy ő igenis "jó csaj"? Mi vonz titeket egy lányban?

16/l

2018. nov. 28. 19:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Arc, kisugárzás, alak, stílus. Ebben a sorrendben.
2018. nov. 28. 19:33
 2/14 anonim ***** válasza:
67%

Most ha azt mondom, hogy nagy mell,fekete haj,rúzs , sok smink (Neeem), akkor olyan leszel?

Addig hagyj fel a párkeresési vágyból fakadó megfelelési kényszereddel,amíg nem lesz qrv..nehéz.

2018. nov. 28. 19:55
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem párkeresési kényszerből kérdeztem és nyilván nem fogok olyan lenni amilyet te vagy akárki más ír. Ezt pusztán csak kíváncsiságból kérdeztem.
2018. nov. 28. 20:05
 4/14 anonim válasza:
60%
én tudom a titkot,az első kettő baromságokat ir
2018. nov. 28. 20:12
 5/14 A kérdező kommentje:
És megosztanád velem kedves #3-as?
2018. nov. 28. 20:24
 6/14 anonim válasza:
63%
privibe leirtam
2018. nov. 28. 20:48
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
Minél nőiesebb egy nő, annál vonzóbb.
2018. nov. 28. 21:20
 8/14 anonim válasza:
18%

ma 21:20

Ezen jót nevettem..Idős nőknek ketyeg a biologiai óra.De olyan mint a kérdező,ők még hamvas fiatal husik..nyami...

2018. nov. 28. 21:24
 9/14 anonim ***** válasza:
82%

Én jó csajnak azt a hölgyet nevezem, aki külső és belső tulajdonságaival lehető legközelebb áll az ízlésemhez. Mint tudjuk, az ízlés egyénenként változó, tág fogalom. Van, ami egyik embernek jó, addig a másiknak egyáltalán nem jó. Így fordulhat elő, hogy valakinek olyan dolog tetszik, ami a másiknak nem.

Valami hasonló dolog van a lányoknál is. Én a jó csaj jelzőt arra a lányra használom, aki tetszik nekem. Mivel ahány ember, annyi ízlés, így könnyen előfordul, hogy más srác legyint egyet és a szöges ellentétet tartja jónak.

Elnagyolt tulajdonságokat lehet mondani, de felesleges. Van akinek ez tetszik, van akinek az. A lényeg az, hogy a külső és a belső olyan összhangban legyen, ami az adott fiúnak megfelelő.

2018. nov. 28. 21:55
 10/14 anonim ***** válasza:
58%

Számomra ideális:

Legyen alacsony, okos, humoros, nem árt ha tud egy kicsit főzni. Oh, és a széles csípőt is preferálom.

20/f

2018. nov. 28. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!