Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek mikor számít "jó csaj"-nak egy lány?
Mik azok a tulajdonságok (akár külső akár belső) amik miatt azt mondjátok egy lányra, hogy ő igenis "jó csaj"? Mi vonz titeket egy lányban?
16/l
Most ha azt mondom, hogy nagy mell,fekete haj,rúzs , sok smink (Neeem), akkor olyan leszel?
Addig hagyj fel a párkeresési vágyból fakadó megfelelési kényszereddel,amíg nem lesz qrv..nehéz.
ma 21:20
Ezen jót nevettem..Idős nőknek ketyeg a biologiai óra.De olyan mint a kérdező,ők még hamvas fiatal husik..nyami...
Én jó csajnak azt a hölgyet nevezem, aki külső és belső tulajdonságaival lehető legközelebb áll az ízlésemhez. Mint tudjuk, az ízlés egyénenként változó, tág fogalom. Van, ami egyik embernek jó, addig a másiknak egyáltalán nem jó. Így fordulhat elő, hogy valakinek olyan dolog tetszik, ami a másiknak nem.
Valami hasonló dolog van a lányoknál is. Én a jó csaj jelzőt arra a lányra használom, aki tetszik nekem. Mivel ahány ember, annyi ízlés, így könnyen előfordul, hogy más srác legyint egyet és a szöges ellentétet tartja jónak.
Elnagyolt tulajdonságokat lehet mondani, de felesleges. Van akinek ez tetszik, van akinek az. A lényeg az, hogy a külső és a belső olyan összhangban legyen, ami az adott fiúnak megfelelő.
Számomra ideális:
Legyen alacsony, okos, humoros, nem árt ha tud egy kicsit főzni. Oh, és a széles csípőt is preferálom.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!