Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan barátkozzak a lánnyal? 16 éves, én meg idén lettem 20
Van egy lány nálam fiatalabb pár évvel, egy suliba járunk és elöszőr nem tetszet de már igen.
Ő neki is tetszhetek szerintem mert már hívott buliba, ahová sajnos nem tudtam elmenni...
Vannak fiú barátai azt látom, de szingli
Mit tegyek? Hogy barátkozzak, ismerkedjek?
Én merek mondani egy nagyon jó tippet 16 éves létemre! Nehogy ráírj messengeren! Mert az nagyon cringe, hogy ráírsz dumáltok, jól kijösztök de amikor összefuttok egymással a folyoson nem tudjátok, higy köszönjetek e vagy sem. Vagy ha sikerül ott elhívni randira aztán várhatod amíg feloldodik. Szerintem menj oda hozzá amikor egyedül van például (tudom, hogy ritka az alkalom, de probáld meg). Vagy kezdj el neki köszönni ha esetleg nem vagytok köszönő viszonyban. Vaaaagy ülj mellé buszon, vagy kisérd haza azzal az indokkal, hogy arra van dolgod. Ha meg nem tudod hol lakik, egy nap leskelödj utána és megtudod xD. Oké, ez béna vicc😅😂
De minden esetre! Csak végső elkeseredettségedben írj rá messengeren vagy bárhol máshol!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!