Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek mikor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek mikor számít "jó csaj"-nak egy lány?

Figyelt kérdés

Mik azok a tulajdonságok (akár külső akár belső) amik miatt azt mondjátok egy lányra, hogy ő igenis "jó csaj"? Mi vonz titeket egy lányban?

16/l

2018. nov. 28. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%
Külsőre az arc érdekel, és ne legyen tele sminkel meg ilyenek, takarja magát ne legyen kint a segge meg minden. Belsőre meg legyen olyan depis visszahúzódó mint én, a fő cél meg az lenne hogy happy legyen minden. Persze nekem való nincs, de hát a kérdésre válaszoltam :)
2018. dec. 2. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
11)) 17f
2018. dec. 2. 20:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Tapasztalatimat írom le, nem pedig azt, hogy én mit gondolok ki jó csaj.

Szóval a legtöbb srác arra mondja, hogy jó csaj, aki divatosan öltözködik, ápolt, szép a haja, bőre, és az alakja vagy átlagos(de akkor szép az arca) vagy átlag feletti(akkor az arcnak nem kell annyira szépnek lennie). Mindenkinél vannak különböző dolgok, amik vonzóak számára, pl. egy köldök piercing vagy egy tetkó, ami dob a csajon, tehát az is "jó csaj"-já tehet valakit az adott illető szemében. A belsőt nem igazán szokták nézni ilyenkor és a "jó csaj" címhez nem is feltétlenül kell, mert általában ez a titulus a külsőre vonatkozik(a mai világban a legtöbb srác szemében).

18/F

2019. márc. 15. 19:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát,elég nehezen megfogható fogalom.

Én arra szoktam ezt mondani akinek szép arca van,illetve ápolt és tud is öltözködni.Az egyik és talán legfontosabb dolog az,hogy igényes legyen,mert ha az nincs akkor semmi sincs.Test,igazából nem kell feltétlen topmodellnek kinéznie,nem kell,hogy fejeskáposzta méretű fertálya legyen meg az se,hogy agyon szilikonozott mellel rendelkezzen.Sokan azt hiszik nekünk férfiaknak az a vonzó,de ez nem igaz..sokkal szebb egy átlagos vagy átlagosnál kicsivel jobb testfelépítésű nő szép arccal,az viszont nagyon fontos.Személyiség tényleg háttérbe szorul..sok flegma,beképzelt,utálatos személyiségű nőre mondtam már,hogy jó csaj.....de ettől függetlenül én értékelem a halkabb,intelligens,kedves lányokat.

szóval összegezve:szép arc+átlagos vagy annál kicsivel jobb test+igényesség+elviselhető személyiség

2019. márc. 23. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!