Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
Szerintem nem,bár tény hogy elég r*b@ncos (bocsánat,nem sértés,csak nem találtam rá más szót) viselkedés volt részedről és én a barátod helyében joggal adnám ki az utad. Az ilyen meggondolatlan magamutogatásoknak sosincs jo vége. A párodtól várj pozitív megerősítést a testedről,ne mástól. Ha meg van valakid pláne ne kellesd magad.
De a kérdésre válaszolva,nem nem megcsalás fizikailag,mert a tettlegességig nem jutottál,de lelki értelemben annak venném...
Kinek mi számít megcsalásnak... Egy kép, egy csók, másokkal beszélgetni, flörtölni?
Én megérteni nem tudom, hogy egy levelező internetes barátnak minek ilyen képet küldeni? Ha meg nem csak netes barát, hanem találkoztok néha vagy ilyesmi, akkor megint más téma.
De minek ilyen képet küldeni bárkinek? személy szerint meggondolatlannak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!