Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjak neki egy esélyt? 18/F
Van egy lány, aki szerelmes belém, de az a baj, hogy mégcsak 14 éves, én meg ugye 18. Amúgy úgy gondolom, hogy a korához képest érettebben viselkedik, gondolkozik. Úgy értem, ha nem ismerném őt, ha nem tudnám hány éves és ha nem tudnám, hogy hogy néz ki, akkor tuti idősebbnek gondolnám őt. Nehéz ezt elmagyarázni.
Én szeretek mindenkinek esélyt adni párkapcsolat terén, de ilyen fiatal lány még sosem vallott nekem szerelmet és nem tudom mit csináljak.
Normális válaszokat kérek, a lenéző, elítélő véleményeket magasról le****om.
A bátyja által tudom mit vár el egy kapcsolattól és én azt tiszteletben tartom. Ha ő várni akar vele, nekem nem okozna gondot. Sőt, ha esetleg ő akarna lefeküdni velem, én magam mondanék nemet. Fiatal még.
Szép lány egyébként, de szexuálisan amúgy sem jön be. Eléggé kislányos még. De mondom, fejben tényleg ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!