Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak neki egy esélyt?
Figyelt kérdés
van egy osztálytársam aki köztudottan szédíti a lányokat. eddig el sem tudtam képzelni hogy valahais lehetne köztünk több mint barátság (nem azért mert elérhetetlen volt hanem mert el sem tudtam képzelni hogy a lányok mit bírnak ennyire rajta) még egy fogadást is kötött barátnőmmel hogy 12.végéig fel tud szedni. a nyáron mintha kicserélték volna de lehet csak megkomolyodott mert már ott tartunk hogy felajánlotta hogy felbontja a fogadást...ha beszélek mindig 100%osan figyel,ölelget, puszikat ad (már ha engedem) és már volt hogy megjegyezték hogy milyen más a közelemben...még egy baj van vele mégpedig az hogy osztálytársam és ugyebár házi nyúlra nem lövünk. 16/L2015. szept. 21. 22:17
1/3 anonim válasza:
"van egy osztálytársam aki köztudottan szédíti a lányokat."
NE NE NE NE NEEE!
Ennyi volt, kész. Nincs több lány, akinek a normális srácok kellenének....
Még fogadást is köt.....felszedni.....ez neked nem megalázó?
Én azt mondom, ne adj neki esélyt.....de te úgyis leszel olyan eszetlen, hogy.......
Bocs.
2/3 anonim válasza:
Úgy látom akkor neked midegy.
Én csak meg akarlak baszni, adhatnál nekem is esélyt. ;)
3/3 anonim válasza:
Hat...es csak a fogadás miatt akarna veled összejönni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!