Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ilyen fiú? (Lol ez olyan,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen fiú? (Lol ez olyan, mintha valami kétségbeesett nyomi lány lennék, pedig csak kíváncsi vagyok XD)

Figyelt kérdés

Oké, ez fura lesz, de akkor is kíváncsi vagyok erre.

Szóval, a közelemben nem igazán van ilyen fiú, legalábbis nem nagyon találkoztam még ilyennel.

Igazából a kérdésem az, hogy van-e olyan fiú, aki olyan, mint én (ezt arra értem, amit majd mindjárt leírok).

Tehát szeretem a szuperhősöket, imádom a Marvelt, de a DC-t is, mondjuk ezt kevésbé a moziverzum terén.

Imádom a sci-fit, ezáltal a Star Warsot és a Star treket is.

Hatalmas fantasy rajongó vagyok, a kedvenc fantasy filmjeim a Gyűrűk ura trilógi, illetve a Hobbit.

Azt hiszem ennyi lenne a lényeg. Kíváncsi vagyok, hogy van-e ilyen. :D

16\L

2018. szept. 1. 13:01
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
például én ilyen vagyok xd
2018. szept. 13. 17:24
 22/24 anonim válasza:
Papot!<3
2018. szept. 16. 10:55
 23/24 anonim ***** válasza:
Agymenők XD
2020. ápr. 29. 11:49
 24/24 anonim válasza:
Amiket irtál pont hogy az fiús dolog
2022. ápr. 17. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!