17 éves kétségbeesett lány vagyok 163 cm 63kg kiprobáltam a diétát sok gyümölcsöt és zöldséget eszem szeretek mozogni. De eddig semmi sem hatott. Van rá megoldás?
Szia.
Itt Ki tudod számolni menyi a NAPI kalória szükségleted.
Ha fogyni szeretnél ezt feltétlenül használnod kell.
Fehér kenyeret, zsömlét, cukros üdítőket kerüld.
Sok zöldség és gyümölcs? De nem írtad mit értesz ezalatt. Tudnod kell nem minden zöldségben és gyümölcsben van vitamin és nem feltétlenül egészséges.
Ezeket műtrágyával nevelik és zölden szedik le, utólag érlelik stb stb.
Ha sportolsz ( mozogsz ) rendszeresen akkor én javasolnák neked egy fehérje diétát. De emelet kell sportolnod.
És akkor nagyon látványos és valóban hatékony.
A vitamin és ásványi anyag bevitelre, na megy a folyadék fogyasztásra 2 - 3 l naponta figyelned kell.
Ezt olvasd végig.
Sok sikert neked :)
Az utolsónál leírt "fehérje diéta" alapötlete nem rossz, de akkor már kicsit hitelesebb és személyre szabott leírásban :
Ez segítene leadni a felesleget, nem éppen egyszerű és nagyon precíznek kell lenned, de az eredmény legalábbis nálam 1000* jobb volt, mint a sima ch csökkentős diétánál.
Tegyük fel 90%-ban zöldségeket, gyümölcsöket eszel hússal kiegészítve (+ tojás, hal..)
Ez tök jó lenne.
Ha 10%-ban marad kis búzaféle (glutén) vagy időnként kis tejtermék, akkor adott esetben ezek már kiválthatnak olyan hatást, ami miatt nem fogysz. Pedig egyébként mondjuk tök jól eszel.
sportolj.
ne majszolj.
ne este fald fel a fél hűtőt,mert a nap folyamán nem ettél és éhezel.
ne hánytasd magad,egészségtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!