Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ilyen fiú? (Lol ez olyan,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen fiú? (Lol ez olyan, mintha valami kétségbeesett nyomi lány lennék, pedig csak kíváncsi vagyok XD)

Figyelt kérdés

Oké, ez fura lesz, de akkor is kíváncsi vagyok erre.

Szóval, a közelemben nem igazán van ilyen fiú, legalábbis nem nagyon találkoztam még ilyennel.

Igazából a kérdésem az, hogy van-e olyan fiú, aki olyan, mint én (ezt arra értem, amit majd mindjárt leírok).

Tehát szeretem a szuperhősöket, imádom a Marvelt, de a DC-t is, mondjuk ezt kevésbé a moziverzum terén.

Imádom a sci-fit, ezáltal a Star Warsot és a Star treket is.

Hatalmas fantasy rajongó vagyok, a kedvenc fantasy filmjeim a Gyűrűk ura trilógi, illetve a Hobbit.

Azt hiszem ennyi lenne a lényeg. Kíváncsi vagyok, hogy van-e ilyen. :D

16\L

2018. szept. 1. 13:01
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Szerintem nagyon sok ilyen srác van lehet a te környezetedben kevesebb van vagy pont azok ilyenek akikre nem gondolsz.

Személy szerint én is imádom ezeket és a baráti körömben is többen.

19/F

2018. szept. 1. 14:44
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Nekem annyira kiábrándító ez az xdzés egy lánytól, nem tudlak komolyan venni, 13 évesen még elmenne. 16F
2018. szept. 1. 15:34
 13/24 anonim ***** válasza:
A Star Warsot nem szeretem,de a többi stimmel.😂 19/f
2018. szept. 1. 15:43
 14/24 anonim ***** válasza:
Igen, vannak, többen is írtak már privit neked.
2018. szept. 1. 22:37
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Van ilyen fiú az ööszes egy behízott malac a gép elött ül 0-24-ben és játszik.. sikeres vadászatot !
2018. szept. 2. 00:25
 16/24 anonim ***** válasza:
Az összes biztos hogy nem behízott malac.Speciel én biztos nem.És mégcsak nemis vagyok stréber..Csak annyi hogy inkább a marvel filmeket nézem minthogy valami török szappanoperákat vagy valami nyálas romantikus xarokar.
2018. szept. 2. 07:41
 17/24 anonim ***** válasza:
Ja és mégvalami: számítógépem kb 4-5 éve nincs.Ahelyett van az s8 plusom,azon megoldom azt amire szükség van.
2018. szept. 2. 07:43
 18/24 anonim válasza:
negyed unokatesóm az ilyen, szóval... VAN! :D
2018. szept. 2. 12:56
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen fiuk nem állnak lr veled ha minimum 10 mekis burgert és nagy sult krumplit nem tudsz megenni!
2018. szept. 2. 13:08
 20/24 anonim ***** válasza:
Van.
2018. szept. 2. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!