Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek ilyen elcseszett?
Figyelt kérdés
Már elég régen észrevettem, hogy nem tudok sírni mások előtt. Aztán ma kiderült, hogy a személy aki számomra a legfontosabb úgy gondolja, hogy nem is kedvelem. Ez hogyan lehet? Ennyire elrejteném az érzéseimet? Képtelen vagyok szeretni? Vagy mi ez az egész? Fogalmam sincs, hogy miért gondolja azt, hogy nem kedvelem. Hogyan tudnék változtatni azon, hogy ki tudjam fejezni az érzelmeimet iránta? Mit tanácsoltok?2017. aug. 27. 22:11
1/6 A kérdező kommentje:
Sírni azért nem tudok, mert úgy érzem, hogy nem akkora az adott probléma.. nem akarom magam sajnáltatni. De lehet hogy átestem a ló túloldalára, és megközelíthetetlen jégkirálynő lettem?
2017. aug. 27. 22:12
2/6 anonim válasza:
Hát nem értem, a sírás hogy jön a szeretethez?
Mindenesetre add tudtára annak az embernek hogy szükséged van rá. Vegyél neki valami szeretetteljes egyedi ajándékot, mondogasd neki hogy szereted stb.
3/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Elváltak a szüleid? Meghalt bárki a szeretteid közül? Van olyan ember a környezetedbe akivel történt hasonló és "nagy dobra verte"?
4/6 anonim válasza:
Nem kell sirni sok ember nem tud "kozonseg" elott sirni ezzel nincs semmi gond. Es egy olelessel a tudtara tudod hozni hogy fontos a szamodra
5/6 anonim válasza:
Áhh, meg egy edgy tini aki különlegesnek érzi magát valami miatt, és idejön rinyálni...
6/6 anonim válasza:
Ahh meg egy bunko aki azt hitte, o lesz a Jani ha ezt bekommenteli...
Az erzeseid kimutatasara valahogy utat kell talalnod, mert kesobb nagyon kellemetlen lehet. A siras szintet nehez elerni, de ha megkerdezi, hogy mi a baj, vagy miert vagy letort, akkor azert mondd el neki. (Egyebkent a siras ott kezdodik amikor a 6. Feltetelezett, depresszios forgatokonyvet kezded el meselni, arrol h milyen rossz. Ha van indokod ra, akkor meg teljesen helyenvalo is lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!