Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehetek életem szerelmével, mit tegyek?
1,5 évig éltem vele, de szakítottunk, mert nem dolgoztam, és abszolút nem voltam hajlandó változtatni...Ennek egy éve. Ugyanennyi ideje dolgozom, egyedül élek, hitelt fizetek és hó végén alig van kajám, de átlagos vagyok. Egy évig nem beszéltünk, mert volt valakije, de januárban szétmentek, márciusban megkerestem, hogy legyünkbarátok. Kétnaponta megjelenik a munkahelyemnél, köszön, pár percet beszélünk, és megy is. Eljött a szülinapi bulimra is, ma pedig nálam kötött ki, és szex lett belőle...az a helyzet, hogy nagyon hiányzik. Nekem is voltak (futó) kapcsolataim, de csak ő kell, nekem ő a mindenem. Nagyon szeretem. Elment, és most itt zokogok az üres lakásban egyedül, és érzem az illatát...Búcsúzáskor puszival akart elköszönni, de megöleltem. Nagyon szeretnék vele lenni, de nemtudom, mit akar, akar-e egyáltalán valamit...könyörgök...segítsetek...nagyon szeretem őt.
23L 22F
Én vagyok a lány
Szerintem csak a káposzta jó felmelegítve....
Én értékelném,ha valaki miattam változna annyit,amit te változtál. Ettől függetlenül elvárnám a páromtól hogy ilyen változást saját magáért tegyen meg, nem nyösztetésre.
Ha én a helyében lennék ....
Szó ha éreznek valamit és nem élnek kicsapongó életet csak akkor fekudnek le az exemmel ha meg éreznek iránta v mit, bármi is volt a múltban.
Vagy csak a szex volt jó veled, az is lehet, vigaszt kereset nálad.
Lehet hogy volt kapcsolata de mivel nem találta meg benne amit benned , szakítottak.
Kérdezd meg hogy mit szeretne, (tervek)vagy mit érez , miért történt az ami.
Amúgy már sokat valtoztal, lehet hogy van egy utolsó esélyed nála, ha meg ő is szeret téged.
Az emberek nem normálisak...
Ez nem 23 éves, ez 5 éves.
Van szája, és itt picsog közben. Arra se képes, hogy kérdezzen. 5 éves, nem 23 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!