Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Széles vállal hogyan lehetek lányos?
A nőiesség vagy az, hogy valaki mennyire lányos függhet a viselkedésétől is. Talán ezen lehetne változtatni és a kisugárzásodon. Adok egy példát, hogy jobban megértsd. Van az iskolánkban egy fiús-nak mondható lány, ami a testi adottságait illeti. De nagyon halkan beszél, csilingel a hangja amikor válaszol és olyan nőiesen köszön. Nőiesen viselkedik.
Több fiúnak is tetszik annak ellenére, hogy nem nőies. Elég fiús alkata van.
Remélem segítettem. :) Nagyban befolyásolja az is, hogy milyen a nő belül...
17-F
Fiú vagyok, 4,5 év kézilabdával, szerintem nálam nem szélesebb. :D
16F
Nekem is széles, de A-vonalu szoknyát hordok, emellett olyan felsöket, amik hosszanti csíkozásiak, vagy fazonra keskenyitik a vállat.
Mellesleg a fiukat ez nem érdekli, és amig a párom erösebb nálam, engem sem. Ne olyan legyél, amilyen nem lehetsz, abbol hozd ki a maximumot, amid van.
A barátom ráadásul alaxsonyabb is nálam, igy még szembetünobb lehetne, de odavan értem, szeret, és én is magamat, ezért nem izgaz az alkatom.
Lehet az idomokat álcázni a ruha-szabásvonalával, lehet elcsalni a látványt frizurával, sminkkel, de minek?
Az igazi barátság, a harmonikus párkapcsolat, nem kilók, centik, és izmok függvénye.
Szerintem azt vedd föl, amiben jól érzed magad, és olyan hajat viselj, ami neked tetszik.
Ha valaki csak a széles vállat látja elsőre, az mehet is tovább.
Aki viszont meglátja benned a NŐ-t annak a vállszélesség nem fog gondot okozni.
Gondolj arra, aki megretten a széles vállak látványától, annak lehet, hogy vaj van a füle mögött. :D
Különben is, örülj, hogy nem tartozol a tucatnyi "plázacica" vagy "Barbie-baba" közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!