Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek szerelmes belé?
Figyelt kérdés
Van egy srac aki tetszik egy suliba jartunk de nem voltunk osztalytarsak . (Ő már nem jár suliba)
Szoval Messengeren rám irt egyszer és azota beszélgetünk azt hiszem meg kedveltem es tetszik nekem .. talán bele is szerettem ... és elég jol a tudtara adtam hogy tetszik nekem , szerintetek ezzel most elrontottam mindent ?
2017. aug. 21. 15:19
2/8 anonim válasza:
Szerintem ha nem csinal semmit akkor ne fuss utana habar igy is elegge veszelyes amit tettel mert ha egy taplo fas* akkor siman kitud használni hiaba allitanad hogy nem az ember a hizelgo szavaknak sajnos fejet hajt.
18f
3/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon csinál semmit csak mindig ő ír rám .. bar azota miota elmondtam neki kevesebbet beszelunk
2017. aug. 21. 16:44
4/8 A kérdező kommentje:
Találkozni meg nem találkoztunk de egyszer szoba jott hogy moziba mennénk de azt mondta hogy nekem kell meghivnom ot mert hogy o nem hivott meg ...
2017. aug. 21. 17:14
6/8 A kérdező kommentje:
Mert egy bunko
2017. szept. 3. 15:41
8/8 A kérdező kommentje:
Hát kapcsokatot szerettem volna , de mar kozolte hogy neki erre nincs ideje
2017. szept. 16. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!