Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ennyire elcseszett? Veletek is volt már ilyen?
Fél éve volt egy kialakulóban lévő kapcsolatom egy lánnyal, ami az én töketlenségem miatt nem jött össze. Egyértelműen bejöttem a lánynak és már tényleg egy hajszálnyira voltunk a kapcsolattól, de gyáva voltam belekezdeni. Később megjött (egy picit) az eszem és megpróbáltam volna vele újrakezdeni, ami ígéretesnek tűnt, de hatalmas pofáraesés lett a vége. Ez volt már 2 hónapja. A lány a tudomásomra adta, hogy nem áll készen stb. stb. (a tipikus lerázós dumák, bár konkrétan nemet egyszer sem mondott), én meg úgy álltam hozzá, hogy megérdemlem. Azt hittem elmúlik pár hét alatt, de azóta is gyötör és nincs olyan nap, amikor ne gondolnék rá. Mindig, amikor egy kicsit is jó kedvem lesz, eszembe jut ő és visszaesek. Más lányokra ránézni se bírok (képletesen). Egyszerűen nem megy, nem bírom eltűntetni a gondolatát.
Talán azért lehet, mert életemben először álltam valamihez abszolút optimistán, nem nagyon gondoltam bele, hogy mivan, ha nem jön össze (pedig mindig realista vagyok). Őszintén szólva még mindig reménykedek, hogy egyszer talán, de már most látom, hogy az lesz a vége, hogy majd összejön valakivel, én meg még depressziósabb leszek, mint most. Ilyenkor mivan? Mit csináljak? Veletek is volt már ilyen? Hogy bírják más pasik olyan lazán venni a hasonló szituációkat/önmagában a csajokat? Csak én lennék ilyen idióta? Igazából hasonló történetek is érdekelnek és hogy mi lett azoknak a vége. 18/F
"életemben először álltam valamihez abszolút optimistán"
Ha tényleg optimista lettél volna, nem töketlenkedtél volna fél évet.
Annyi kedves, jó csaj van még... lehetetlen, hogy mindegyikkel elutasíttasd magad.
Ha annyira tetszettél volna neki, adott volna egyértelmű jeleket. Vagy várt volna rád fél évet. Nyilván itt nem ez a helyzet.
Nem csak te vagy ilyen "idióta".
Ha realistán átgondolod helyzeted, s felfogod tehetetlenségeid, akaratosan eltudod mulasztani a legmélyebb depressziót is. ELősegíthetik ezt bizonyos információk, miknek nem nagyon van köze e féle témához de nélküle is lehetséges.
Probáld meg kiélvezősen élni életed.
Ő kezdeményezett, elég rendesen. Ebből gondolom, hogy bejöttem neki. Az optimistát meg az újrakezdésre értettem (ez február, március tájékán volt, tehát csak 2-3 hónapot vártam, de tudom, ez sem kifogás). Most már nem csinálok semmit, csak emésztem magam...
Az a helyzet, hogy úgy érzem nem kell más csaj, nem tudnék más mellett boldog lenni. Igazából már semminek nem tudok igazán örülni.
Egyébként köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!