Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ekkora vesztes? Más is járt már így?
Úgy érzem elcsesztem az egész életem, a lányok utáni hajkurászás miatt még a tanulmányait is elodáztam, így évet kell ismételnem, hogy lehet ilyen idióta és csak most látom be mennyire betegesn kerestem a társam, mert kínzott a hiánya, hiányzott egy ölelés, egy megértő, kedves, bájos lány az életemből és most ez a hiány és vágy okozta a vesztemet.
Se nőm, se állásom, se semmim igazából, egy senki vagyok.
Mindenkinek legyen tanulság, hogy ne keressétek ennyire görcsösen a párotok, úgysem fog összejönni, ha nem vagytok jóképűek és magasak. Inkább tanuljatok vagy dolgozzatok!
Én a saját hibámból mos tanultam és örülök, hogy összejön most valami melóból, amiből lesz pénzem, mert most totál padlón vagyok anyagilag. Ennyire mélyen még sosem voltam és mindeze a nők után érzett vágyaim miatt.
"Mindenkinek legyen tanulság, hogy ne keressétek ennyire görcsösen a párotok, úgysem fog összejönni, ha nem vagytok jóképűek és magasak"
Egészen eddig a mondatig sajnáltalak. Most is sajnállak, csak már más szemszögből.
ma 18:25
Ezt magamra értettem, mert tudom, ha magas és jóképű lennék már rég lett volna barátnőm, rájöttem nagyon is sokat számít a külső, de nem csak a lányoknál sajnos nálam is.
Én meg is értem ezt és elfogadom, már nem ragaszkodom ennyire a társhoz, élem az életem egyedül, főleg most, hogy van nagyobb bajom is, mint a párnélküliség.
De az is fix,ha lenne pénzem, már akkor is lenne nőm.
Valamelyik feltétel teljesül srácok lesz nőtök:
-legyél magas vagy jóképű
-legyél izmos
-legyél pénzes
-legyél humoros, határozott, magabiztos, bunkó, beszólogatós
De sose legyetek kedvesek, papucsok és seggny@lók!!!
Álljatok ki az igazatokért és legyetek ti az irányítók mindig!!!
Én több évig tévedésben éltem, amiért mindenkivel kedves voltam és rendes, segítőkész ez semmit sem ér!!
Kedves férfitársaimat akarom megóvni a csalódásoktól és nem szeretném, ha ti is úgy járnátok, mint én, csak, mert elgyengített a szebbik nem!!!
Láttam már éppen elég magas, jóképű és jómódú srácot magányosan.
A humor, a határozottság, a magabiztosság pedig fejleszthető, ahogyan a "néha viccesen beszólogatós-flörtölős" stílus is (senki sem született ugyanis alapból ezekkel a tulajdonságokkal). Csak sokkal könnyebb sajnáltatnia magát az embernek, mint tennie a céljaiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!