Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy tök jól eltervezek egy szituációt, de aztán meg se merem szólítani az idegen csajt? Hogy lehetek ilyen beszari?
Hát ne legyél!
Állj a sarkadra, és cseszd le magad, aztán irány a csaj - és meg ne lásd magad, amíg meg nem szólítottad, különben lesz nemulass!
Pedro
Hajrá, akkor próbáld meg!
Én úgy értettem, hogy nem mindig cselekszem úgy ahogy számomra jó lenne. Ahogy a terv szerint menni kellene. Ez az arcon köpöm magam nem tudom honnan jött vagyis vannak tippeim...
De válaszoltál most magadnak! Próbáld meg! Nem veszíthetsz. Ha pedig nem próbálod meg, ne siránkozz, biztos megvan az oka.
"De válaszoltál most magadnak! Próbáld meg! Nem veszíthetsz."
Hát nem, tényleg nem :D. Semmit, én is ezt mondom másoknak, csak mondani könnyebb, mint csinálni.
Lehet tudod előre a végeredményt? Nem hiszem xD
Pedig amíg nem csinálod, addig ugyan itt fogsz tartani...
Mi lenne, ha nem idegennel kezdenéd? Gondolom vannak közelebbi lány ismerőseid. Vagy egy idegennek mit akarnál mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!