Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy teljesen idegen lánnyal, akit csak az iskola folyosóin látok, hogy lehet megismerkedni?
Figyelt kérdés
Valószínűleg azt se tudja, hogy ki vagyok. Én is csak a nevét tudom, meg hogy hova jár (elég jó a kapcsolati háló:D). Hogy ismerkedhetnék meg vele?2012. febr. 11. 13:01
1/5 anonim válasza:
menj oda hozzá és kezdj el beszélni, kérdezgesd. mosolyogj, légy közvetlen. majd lépj le, menj oda máskor is.
2/5 anonim válasza:
első remekül leirta ;)
tedd azt.
sok sikert :)
3/5 anonim válasza:
egyetértek az első válaszolóval, de ha félénk vagy, akkor először ráírhatsz egy kicsit facebook-on is, és utána már lehet h könyebb lesz dumálni vele... De az biztos nyerőbb, ha rögtön személyesen beszéltek :)
4/5 anonim válasza:
szerintem is menj oda, veszítenivalód nincsen:)
amúgy meg kitudja, lehet ő is felfigyelt rád, csak úgy van vele, hogy te azt se tudod, ő ki:) szóóval: hajrááá:))
20l
5/5 anonim válasza:
Menj oda, NEHOGY ráírj facen!!!!!!!, mert egy csaj már azelőtt kiszúrja, hogy megnézted magadnak, mielőtt te magad rájöttél volna, és ha ráírnál, akkor megvan az esély, hogy elkönyvel p@csnek, vissza se ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!