Ti mit tennétek a helyemben? Már egy hete ezen görcsölök
Szia!
Arra gondolj, hogy ezzel a jövődet alapozod meg. Oké, értem én, hogy nagyon jó barátnők vagytok, de ha végül mégsem mész Pozsonyba tanulni, akkor ne ő legyen a visszatartó ok. Saját magaddal szúrnál ki.. És mi lenne, ha legközelebb ő kapna valami visszautasíthatatlan ajánlatot, és gondolkozás nélkül elmegy? Akkor Te csak vered a fejed, hogy miért hagytad elveszni annó ezt a lehetőséget...
Mindenképp vágj bele! Eleinte persze hogy nehéz lesz, minden kezdet nehéz, de hátrányod nem lesz belőle, sőt!!
Hajrá!
Tökéletesen egyetértek az előző válaszolóval. Mindenképpen azt az utat válaszd, ami a jövőd szempontjából előnyösebb! (Ha a döntésedet esetleg nem érti meg a barátnőd, akkor pedig nem is igazi barátnő.)
Én is hatalmas döntést hoztam iskolaválasztással kapcsolatban és szerencsére még nagyszerűbb barátokat találtam azoknál, mint akiket régebben annak hittem. De azért velük is tartom a kapcsolatot. :)
Szerintem is mindenképpen vágj bele!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!