Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Idegen lány megszólításánál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegen lány megszólításánál "ürügy" kell vagy őszinteség?

Figyelt kérdés

Tegnap az utcán megláttam egy lányt, aki (szemmel láthatólag) várt valakit. Nagyon tetszett, az arca, a kabátja.. egyáltalán, hogy ott _volt_ , ahogy várt a hidegben.. Átfutott az agyamon, hogy (érdemben) meg lehet-e szólítani a lányt ismerkedés céljából? Végül nem szólítottam meg, beszari voltam. Lett volna értelme odamenni hozzá? Ha igen, hogyan? A "szia cica, engem vársz?"-dumák nem az én világom, elég suttyónak hatnak. DE nem tudom, hogy az őszinteség jobban bejönne-e, például: "szia... ne haragudj, megláttalak az előbb, nagyon megtetszettél, szeretnélek megismerni. Ha tehetném, a héten mindennap itt jönnék el, remélve, hogy te is itt leszel, de erre elég kicsi az esély, ezért most szeretném "felgyorsítani" a dolgot / megragadni az alkalmat: szívesen meghívnálak egy forralt borra vagy teára." Tegyük fel, hogy nincs barátja, vajon mit mondana erre?

Persze, úgy is odamehetnék hozzá, hogy azt mondom: "szia, látom, hogy vársz valakit. Megengeded, hogy Veled együtt várakozzak? Így segítenék távol tartani a nőcsábászokat... :)"

Más: ha szembejön velem az utcán.... akkor mi a teendő?

2012. jan. 20. 14:13
1 2
 1/16 pqpqpq ***** válasza:
52%
szerintem azt is mondhattad volna ,hogy :Szia.. Hiszel a szerelem elso latasra vagy elsetaljak elotted meg parszor
2012. jan. 20. 14:17
 2/16 anonim ***** válasza:
63%

Igazából nem tudom. Én lány vagyok, és nagyon nem irigyellek titeket fiúkat. :) Tényleg elég nehéz helyzet.

Az ürügyet általában mindig észrevesszük, aztán persze úgy teszünk, mintha nem vennénk észre. :) Hogy mire jó ez, azt ne kérdezd. :)

Talán nem annyira "tolakodó". Én személy szerint egy "őszintén meg akarlak ismerni" pasitól valahogy megijednék. Talán erre jó az ürügy.

2012. jan. 20. 14:18
 3/16 anonim ***** válasza:
nekem az is elég lenne ha vki csak úgy elhívna bármire 21L
2012. jan. 20. 14:19
 4/16 anonim ***** válasza:
eljösz velem moziba te 21/l? :D
2012. jan. 20. 14:44
 5/16 pqpqpq ***** válasza:

14:19

Eljossz velem? Meghivlak egy mit fizetszre

2012. jan. 20. 14:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

sorry elore az ekezethianyert de mobilrol igy gyorsabb nah

engem mar szolitottak le ztcan es szegeny fiu anyira nagyon zavarba volt...

szerintem menny oda es kerdezd meg h kire var vagy zavarod e ha azt mondja pasijara akk vagy igaz vagy nem lenne eselyed de ha aztmondja baratnojere vagy buszra..erted..xd akkor mond meg h latod reg ota var es h nagyon csinos vagy jo a haja... kerdezd meg h sokszor jar e erre...teloszamot szerintem elso alkalomra ne kerj max idopontot mondj neki h holnap ugyanekkor ugyanitt? ha eljon tuti van eselyed es akk teloszamot is kerhetsz. .. szerintemez igy tokjo :))))

2012. jan. 20. 14:49
 7/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk kérhetnél tőle útbaigazítást. Mármint h. merre van vmelyik utca. Onnan már kicsit el lehet beszélgetni, és úgyis rájössz, h. kölcsönös-e a szimpátia. :)
2012. jan. 20. 14:52
 8/16 anonim válasza:

Szia, sajnos így nagyon nehéz. Az őszinteség ijesztő tud lenni, az ürügy jobb, de ahhoz hogy sikeres legyen a "hadművelet" valami szemkontaktus, vagy legalább látásból ismertség szerintem elengedetlen.

Persze vannak kivételek, de nem jellemző.

28N

2012. jan. 20. 14:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetekben mindenképp legyél határozott, és mivel nyilvánvaló, hogy mit akarsz, mikor leszólítasz egy lányt, az őszinteség ütősebb tud lenni, de nem ilyen sóvárgó, fojtogató formában, mint amikkel példáztad, hanem legyen poénosabb, felszabadultabb. [link]
2012. jan. 20. 15:17
 10/16 anonim ***** válasza:
2%
Egyik se. Jó kinézet kell, minden azon múlik.
2012. jan. 20. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!