Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem értem magam. Egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem magam. Egyszerre két lány tetszik. Kivel lenne ésszerűbb?

Figyelt kérdés

Az osztályba jár mind a kettő. (tudom ez nem jó.mert "házi nyúlra nem jövünk.") De most még is úgy érzem muszáj lépni valamelyik irányba.

Mind a ketten értelmesek, okosak. Jól el lehet velük beszélni. Szépek és viccesek.

1.lány: belé azt hiszem szerelmes is voltam. Van neki egy barátnője akivel mindig van és nem tudok vele beszélni. Napi 20 perc max.

2.lány: ő vele úgy érzem magam mint a legjobb barátommal. Sokat hülyülünk és sokat is beszélek vele.

Mit gondoltok arról hogy ha el hívnám őket , persze külön külön valahova.

Mind kettővel el tudnám képzelni. Csak hogy kivel...

2012. jan. 19. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
hm, szerintem a második. az elsőt annyira nem ismered, nem tudsz vele úgy hülyülni, mint a másikkal. a kettes számú lánnyal ellenben nagyon egy hullámhosszon vagytok. ő a "biztonságosabb jelölt". de ez csak egy tipp
2012. jan. 19. 20:10
 2/5 zseni001 ***** válasza:
Hát házinyúlra nem lövünk szindrómát alkalmazd, de ha nem akkor legalább tudd annyira az érzéseidet, hogy azok meghaladják az azt hiszem kategóriát...
2012. jan. 19. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Dobj fel egy pénzt. Abban a pillanatban, mielőtt megnézed az eredményt, tudni fogod, milyen eredménynek örülnél jobban.

23F

2012. jan. 19. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:
'ha nem tudsz választani két ember között,akkor válaszd a másodikat,mert ha igazán szeretnéd az elsőt,nem szerettél volna bele a másodikba':)
2012. jan. 20. 08:17
 5/5 A kérdező kommentje:

hát igen :)

El feleltettem írni azt hogy először a 2.ba aztán az 1. És most mind 2 :/ furcsa. De az a pénz fel dobásosba van valami. Kösz a válaszokat.

2012. jan. 20. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!