Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem magam. Egyszerre két lány tetszik. Kivel lenne ésszerűbb?
Az osztályba jár mind a kettő. (tudom ez nem jó.mert "házi nyúlra nem jövünk.") De most még is úgy érzem muszáj lépni valamelyik irányba.
Mind a ketten értelmesek, okosak. Jól el lehet velük beszélni. Szépek és viccesek.
1.lány: belé azt hiszem szerelmes is voltam. Van neki egy barátnője akivel mindig van és nem tudok vele beszélni. Napi 20 perc max.
2.lány: ő vele úgy érzem magam mint a legjobb barátommal. Sokat hülyülünk és sokat is beszélek vele.
Mit gondoltok arról hogy ha el hívnám őket , persze külön külön valahova.
Mind kettővel el tudnám képzelni. Csak hogy kivel...
Dobj fel egy pénzt. Abban a pillanatban, mielőtt megnézed az eredményt, tudni fogod, milyen eredménynek örülnél jobban.
23F
hát igen :)
El feleltettem írni azt hogy először a 2.ba aztán az 1. És most mind 2 :/ furcsa. De az a pénz fel dobásosba van valami. Kösz a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!