Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kutyasétáltatós csajozás módszerről?
Pláne ha a két összeeresztett kutya szét gyilkolja egymást, mert nem szimpik a másiknak. Első, azért ez nem megy ilyen egyszerűen... :)
Hát... én 21 éves vagyok és imádom a kutyákat, nekem is van kettő, viszont nálam a kutya az legalább térdnél kezdődik, tehát én azokért élek halok, meg egy két kisebb testűért is, de a yorkik, csivavák és egyéb kis "vackok" nagyon nem hatnak meg, sőt... olyan tömegkutyák, hogy nálam már már beletartozik az utcaképbe. :)
Ellenben egy közepes, vagy nagy testű, vigyorgós, barátságos mamlasz engem is mosolyra tud gerjeszteni és szívesen odamegyek megismerkedni vele. Aztán talán észreveszem a gazdáját is! :D
az én kutyim sem egy nagy darab, de a csivava szerű "kutyákat" ki nem állhatom. ő egy jagdterrier:
Nem tudom mit szólnál, ha szembe jönnék veled egy ekkora kuvasszal: [link]
szerintem ott kapnál frászt, amikor pacsit akarna adni a kutyádnak :D
Második vagyok. Nem ismerem ezt a fajtát, még sosem találkoztam élőben velük. Jack russeles ismerőseim vannak, azt a kutyát viszont kifejezetten szeretem, mert nem csak egy "díszkutya". :)
Egyébként ha egy lány szereti a kutyákat, lehet ez jópont, viszont nem feltétlenül. Azt tudom, hogy nálam akkor jön elő a "jajj de ééédi kutya, hagy simogassam meg" érzés, amikor már régen láttam a kutyáimat és nagyon hiányozik egy ilyen őszinte négylábú kis lény társasága. :) Nyáron külföldön ezzel pl a frászt hoztam egy kislányra, de mindegy ez nem ide tartozik :D
ha valaki akar kutyát setaltatni írjon privit
www.kutya-tar.hu/fajtak/golden-retriever
ilyen az enyimé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!