Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Idegen lány megszólításánál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegen lány megszólításánál "ürügy" kell vagy őszinteség?

Figyelt kérdés

Tegnap az utcán megláttam egy lányt, aki (szemmel láthatólag) várt valakit. Nagyon tetszett, az arca, a kabátja.. egyáltalán, hogy ott _volt_ , ahogy várt a hidegben.. Átfutott az agyamon, hogy (érdemben) meg lehet-e szólítani a lányt ismerkedés céljából? Végül nem szólítottam meg, beszari voltam. Lett volna értelme odamenni hozzá? Ha igen, hogyan? A "szia cica, engem vársz?"-dumák nem az én világom, elég suttyónak hatnak. DE nem tudom, hogy az őszinteség jobban bejönne-e, például: "szia... ne haragudj, megláttalak az előbb, nagyon megtetszettél, szeretnélek megismerni. Ha tehetném, a héten mindennap itt jönnék el, remélve, hogy te is itt leszel, de erre elég kicsi az esély, ezért most szeretném "felgyorsítani" a dolgot / megragadni az alkalmat: szívesen meghívnálak egy forralt borra vagy teára." Tegyük fel, hogy nincs barátja, vajon mit mondana erre?

Persze, úgy is odamehetnék hozzá, hogy azt mondom: "szia, látom, hogy vársz valakit. Megengeded, hogy Veled együtt várakozzak? Így segítenék távol tartani a nőcsábászokat... :)"

Más: ha szembejön velem az utcán.... akkor mi a teendő?

2012. jan. 20. 14:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csak legyél kedves. Ez önmagában sokat számít, az csak hab a tortán, ha még vicces is. Mondjuk, az ürügynek előnye, h ha tetszel a csajnak, akkor veszi a lapot, ha meg nem, akkor egyszerűen csak az ürügyre reagál. De, ha az őszintét mondod az is jó, csak ne legyen nagyon nyomulós.
2012. jan. 20. 15:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Mindkettő.
2012. jan. 22. 10:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én már tobbszor szolitottam le lanyt az utcan, metron, orvosi rendeloben! Persze csak ugy h elotte mar par percig "szemeztunk" !

Egyikbol 3éves komoly kapcsolat is lett.

Nem kell semmi kamu szoveg, ha bejossz neki, akkor el tudtok kezdeni beszelgetni.

Menj oda, mondd meg h soha nem csinaltal meg ilyet, es kerd el a telefon szamat. persze ne a koszones utan.:D ha meg akar ismerni akkor ugyis a sajat szamat adja meg, ha nem akkor egy kamu szamot.

De nincs vesziteni valod, mert feltehetoleg ugysem talalkoztok tobbet!!! ugy ahogy az emlitett lanyt sem fogod tobbet latni. pedig lehet h tetszettel neki, de ezt mar soha sem tudjuk meg. tehat hajra es ne parazz!!!

2012. jan. 22. 10:30
 14/16 Hanariko ***** válasza:

engem utcán őszinteséggel szólítottak le, nekem bejött, bár ki tudja az ürügy is lehet bejött volna, ha valami okosat talál ki nem a sablon dumákat. De szerintem akkor is őszinteség.

A "szia cica, engem vársz?"-dumák nem az én világom, elég suttyónak hatnak. DE nem tudom, hogy az őszinteség jobban bejönne-e, például: "szia... ne haragudj, megláttalak az előbb, nagyon megtetszettél, szeretnélek megismerni

Ezzel egyet értek a cicás tényleg alpári, viszont a másik egy teljesen korrekt leszólítás.

2012. jan. 22. 10:56
 15/16 A kérdező kommentje:
és ez a szöveg milyen? "Szia! Vagy ismerlek valahonnan, vagy tetszel!"
2012. jan. 23. 12:55
 16/16 anonim ***** válasza:

áááh, ez az utolsó nem jó.

Nekem pl imponáló lenne, ha egy srác leszólítana, hogy: Ne haragudj, nem akarok zavarni, de megláttalak és a többi, amit te is írtál. Még ha nem is jön be a srác, midnenképpen egy pozitív dolognak venném, hogy bátor volt, udvarias volt, és odajött.

figyelj, szerintem ez a legjobb. Legfeljebb azt mondja, hogy "nem, kösz", de nem tart majd legalább egy bunkó taplónak. A lányok meg úgyis szeretik, ha bejönnek valakinek, és azt hangoztatják is nekik :)

20/L

2012. jan. 23. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!