Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált nőként együtt lehetek az agglegény kollégámmal?
Na most berosálok :D
Ez amit leírtál nagyon gyanúsan emlékeztet engem egy tanáromra aki szintén infótanár...
Ö is kijárogat egy másik infótanárral és a suliban van másik két házaspár is és az igazgató felesége is ott dolgozik.
Ha nem tévedek most akkor az elég durva :D
Azért két gyerekes anyaként nem hiszem, hogy ne tudnál magad dönteni. Fel kell ismerned, hogy mi a futó kaland és mi a párkapcsolat közötti különbség. Ez nem keveredik a munkával, hiszen ez magánélet, semmi köze az oktatáshoz és az iskolához. Nem kell ezt a diákok szeme elé tárni. Elvileg értelmes emberek vagytok mind a ketten,meg tudjátok oldani. Nélkülünk is.
Bár, ha jól olvasom, máris lebuktál a második válaszoló miatt.
Második vagyok.
Én is jót röhögtem a kulcsszavakon :D
Amúgy az egyetlen dolog ami megkérdöjelezi, hogy tényleg a tanárom-e a kérdezö az az, hogy nem tudom van-e gyereke... hmm..
Azért ne legyél szemét. Ha valóban a tanárod, akkor is legyél diszkrét és ne mondd senkinek. Ez vallana felnőttes és érett viselkedésre.
Tudom, ez így biztosan poénnak tűnhet, de akárki édesanyja és édesapja lehetne tanár, és irtó rosszul esne, ha a diákok ilyet tennének vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!