Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy nagyjából minden 2. tinilány (14-19 közöttiek) ilyen fiúkkal vannak együtt?
Végigmegyek az úton, látok 10 db tizenéves párt, abból kb minden 2. csajnak ehhez hasonló szőke barátja van. Ugyanaz a kék szem, vasalt haj, kék koptatott farmer, fehér tornacipő még télen is, bundásnyakú (kissé nőies viseletű)kabát stb. 29 vagyok és fura ezt nekem így látni.
Miért érzed magad különbnek az ilyen fiúknál?
Más a stílusuk mint neked de attól még ők is emberek és lehetnek nagyon jófejek és szeretni-valóak.
Nekem is a hosszúhajú fiúk jönnek be, nem feltétlen vasalthajúak. De szeretem a kisfiús arcú srácokat.
nekem az a fura, hogy közel annyi idösen, mint én vagyok mennyiben érdekel, hogy milyen pasik tetszenek a tinilányoknak... , de ha azt mondod, hogy feleséged van, és a lányod közeliti a tinikort, akkor sürü elnézéseket fogok kérni.
35/F
aranyosnak tűnnek azok a fiúk akiket belinkeltél, nekem is az ilyenek tetszettek 14 évesen, persze azóta már inkább az érett férfiak jönnek be.
21/L
A 2. képen Maxxie van a Skins c. sorozatból. :D És egy meleg srácot alakít. :D
Amúgy ha nem tűnt volna fel, manapság a tizenéves fiúk 90%-a így néz ki. Hát sok mindenből nem tudnak így válogatni a lányok.
Torzult is kissé a férfimodell, ők elvannak ezekkel a nyálgépekkel, és az én generációm is elég érdekesen vélekedik néha a férfi fogalmáról.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!