Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félénk lány vagyok még így 20 évesen is. Mindig elpirulok ha a pasik egy ket bókot mondanak. Hogyan lehetek egy kicsit lazább nyitottabb a pasikkal?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 20:01
1/10 anonim válasza:
egyén kérdése az egész.. meg kell tanulnod kontrollálni magadat
2/10 anonim válasza:
Sztem ez bájos, persze csak egy bizonyos szintig, ha mindig vörös vagy mint a frissenfőtt homár, akkor már ciki. Mindenesetre fogadd a bókokat, és hidd is el, hogy igazak. Ha kicsit több önbizalmad lenne, akkor nem igazán éreznéd magad kellemetlenül miatta. Szóval ezen kell túltenned magad, egyébként meg igyál egy keveset, az megoldja a nyelved és segít lazábbnak lenned. Egy kis idő után már nem fogod magad kellemetlenül érezni miatta. Remélem hamar ráébredsz, hogy fölöslegesen aggódsz.
Üdv 25F
3/10 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog, aminek örülni kell.
4/10 anonim válasza:
Szerintem aranyos vagy.Én is elpirulok.:)25/L
5/10 anonim válasza:
Én is ugyanilyen lány vagyok, szintén 20 éves. :) Hiába nőtt kicsit az önbizalmam, még mindig könnyen zavarba jövök. Elég kínosan érzem magam olyankor.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen arik vagytok!csak nèha már cikisnek èrzem mert van hogy beszólnak èn meg elpirulok.
2012. márc. 19. 20:34
7/10 A kérdező kommentje:
Annyira kedvesek vagytok nagyon jól esik ezek után nem is foglalkozom ilyesmivel csak èleni fogok ezzel:);)
2012. márc. 19. 20:37
8/10 anonim válasza:
Nekem bejön, ha elpirul a lány attól amiket mondok :) Szerintem se aggódj ilyen miatt ;) 20/F
9/10 anonim válasza:
tényleg vannak olyan lányok akik félnek? :D
azt hittem az csak srácokból van ilyen téren xD
f18
10/10 anonim válasza:
De aranyos vagy! *-*
Szeretnélek megismerni, írj ha benne vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!