Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy 20 éves csaj járna velem ha 2 évvel öregebb lennék de igy most nem akar velem járni? 16Fiu vok
Figyelt kérdés
Beleestem egy most 4 es lányba alacsony meg mindes simán illenénk egy máshoz csak aza pár és 2-3 és csak kizárólag ezért nem akar vele járni mit tegyek??2012. márc. 19. 13:36
1/7 anonim válasza:
Sajnos ez ellen nem nagyon lehet mit tenni. :S
De gondolom, más baja is van, nem csak ez kizárólag, mert akkor nem mondana nemet szerintem.
Olyasmire gondolok, hogy érettebb a gondolkodása mint neked vagy ilyesmi, de csak tippelgetek.
Nagyon sajnálom tényleg :S
19/L
2/7 anonim válasza:
Én is húsz vagyok, a barátom 17 lesz két hét múlva...
Nem a korod a baja, hidd el nekem.
3/7 anonim válasza:
13:59: Simán lehet a kor a problémája, nagyon sok csajnál kizáró tényező, ha a srác fiatalabb.
A kérdezőnek: tudom, hogy ez nem nagy segítség, de ez ellen nem tudsz mit tenni, te is láthatod. Esetleg tényleg nem érdekled és csak lerázó duma. Akkor meg pláne nem.
4/7 A kérdező kommentje:
OK köszi
2012. márc. 19. 14:15
5/7 anonim válasza:
Nagy cucc. Tudod, hány lány mondta már ezt nekem, hogy ha csak egy néhány évvel lennék idősebb simán járna velem... A 20as éveid elején te is biztos át fogsz élni ilyeneket, ha olyan körökben mozogsz, ahol ilyen korú nők lézengenek. Szóval ilyen 27-32
6/7 anonim válasza:
Amúgy, ha többször az orrodra köti ezt az információt, akkor elképzelhető, hogy belemenne és ez csak egy kifogás saját magának.
7/7 anonim válasza:
nekem tetszik egy 16 éves srác 20 vagyok. Szerintem én is bejövök neki. De egyikünk se mer kezdeményezni. Legalábbis én leálltam vele mert fogalmam sincs h mennyire vesz engem komolyan...mennyire akarja ezt a dolgot :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!