Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek szerint biztos lehetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint biztos lehetek abban hogy tetszek neki?

Figyelt kérdés

A legjobb haverja is mondta hogy tetszek neki.

Megfogta a karomat mert azt hitte fázok. Illetve az utcán amikor sétáltunk végig mellettem sétált sőt mellettem is ült amikor leültünk valami dombra. Azon az estén 4en volunk. Igazság vagy bátorságoztunk (ugyanolyan mint a felelsz vagy mersz).

És miután ő elment haza a legjobb haverja mondta nekem hogy az lett volna a feladatom hogy megcsókoljam őt. Ez meg volt elvileg előre beszélve:)

#fiú #lány #este #igazsagvagybatorsag
2017. aug. 7. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszel neki. Azért ne legyél benne biztos. Mert csak valószínű.
2017. aug. 7. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy félős nyúl... Felejtsd el, az ilyen pasik felnőttként is nyomik lesznek.
2017. aug. 7. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Bejössz neki :)
2017. aug. 7. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Tetszel neki.
2017. aug. 8. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!