Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint lehetek biszexuális?
A nememet szándékosan nem fogom leírni, mert ha lány lennék, akkor sok gerjedő üzenetet kapnék,és komolytalan válaszokat, ha pedig fiú lennék, akkor a homokos b betűs változatával illetnétek, és mocskolódásba csapna át a kérdés.
Önmagamat heteroszexuálisnak vallom, a saját nememnek megfelelően öltözködök, nem tartom magamat csúnyának, de szépnek sem, a visszajelzések szerint ez reális is.
Végeztem már maszturbációt velem azonos neműek között lefojtatott szexvideóra is, de ha erről van szó,akkor inkább a különböző nemű párok videóit részesítem előnyben.
21 éves vagyok, és kifejezetten szeretek a volt középiskolai osztálytársaimról fantáziálni (mindenki jól nézett ki, ha arcra nem is,akkor kompenzálta a teste), itt is elsősorban a velem ellentétes neműekről, de nem egyszer volt már rá példa,hogy nemekre való tekintet nélkül fantáziáltam egykori osztálytársaimról.
Két volt osztálytársam nyíltan biszexuálisnak vallotta magát, az egyikükkel napi szintű beszélgetési viszonyban vagyok, de a szexualitásról nem igazán beszélünk.
Párkapcsolatom is volt már, mindig heteroszexuális párt alkottunk, és jól éreztem magam mindkét kapcsolatban, nem vágytam velem azonos neműekre,és el sem tudnám képzelni a párkapcsolatot egy olyannal.
Egyszer egy velem egynemű fél jelezte,hogy tetszem neki, és erősen szexuális tartalmú beszélgetést folytattunk, de ekkor még "túl fiatal" voltam, így lekoptattam, azóta kicsit bánom.
Összességében a heteroszexualitás jellemzi a napjaimat, de néha rám jön ez a homoszexuális vonal.
Sohasem merném felvállalni a másságot ami esetlegesen bennem rejtőzik, de inkább kicsit úgy érzem magam mint mikor serdülő homoszexuális kiskamasz rájön,hogy ő a saját neméhez vonzódik, viszont abból a korból már jócskán kiléptem.
Sőt, abban az időben maximálisan csak az ellenkező nem képviselői érdekeltek, és olyan 2-3 éve kezdem felvállalni magamban azt,hogy nem csak ők keltik fel az érdeklődésem.(de olyanra nem emlékszem,hogy 12-16 éves korom között ránéztem volna egy velem azonos neműre is "úgy)
Egyébként lassan 2 éve nem létesítettem szexuális kapcsolatot, és arra is gondoltam,hogy így pezsdítem fel a sivár szexuális életem,hogy "örömszerzés" céljából több videó közül válogathassak,egyfajta perverzióként.
Szexuális kapcsolatom lehetne és lehetett volna, de megválogatom,hogy kivel fekszem össze, és inkább párkapcsolatot szeretnék.
Egyes helyeken direkt írtam "fiúsan", illetve "lányosan", úgyhogy sajnos az ifjú Sherlockoknak ennél több kell a nyomozáshoz. :)
A nememre vonatkozó kérdéseket, és privát üzeneteket is figyelmen kívül hagyom!
Hiába írtad lányosan fiúsan, messze feltűnik hogy fiú vagy. Már a legelső mondat elárult :C
Egyrészt biszex vagy ja, másrészt a mai világban ez elfogadott szerintem. Legalábbis én és a tág baráti körömből ítélve elfogadott.
Nyugodtan kiírhattad volna, hogy fiú vagy, senkit nem érdekel, a másság felvállalásával járó konfliktusérzésed és az elején deklarált félelmed egyértelműen rávilágít erre.
És igen, biszexuális vagy.
Csupán olvasgattam a témakört, és minden fiú b**i,köcsög (ezen válaszok jól felpontozva), minden lány pedig izgató, tetszik a fiúknak (szintlén jól felpontozva), mert azt hiszik,hogy a leszbikusok/bi.-k nagymellű szőkék, mint a felnőtt filmekben.
Én nem szeretnék olyan privát üzeneteket kapni, amiben csorgó nyállal írnak fiúk, akik azt hiszik,hogy végignézhetik amint a szőke nagymellű barátnőmet kinyalom, aztán meg megdughatnak.
De azt sem szeretném,hogy átcsapjon b**izázsba az egész kérdés, mint ahogy soknál ez megtörtént.
Ezen elven, ha nem szeretném vállalni férfiasságom, egyszerűen kiírom az egészet nőként.Avagy női mivoltomat nem szeretném vállalni,akkor kiírom fordítva, férfinek kiadva magam.(a lényeg ugyan az marad, úgy gondolom, és mindkét nem képviselőjeként megkaphatom a megfelelő választ)
Csak akkor megkapom hozzá ezt vagy azt a negatív jelzőt.
Így pedig abszolút jó döntésnek vélem,hogy így írtam ki.
Az eddigi válaszokat köszönöm!
Azt pedig azért tartom érdekesnek,hogy nem vállalom fel, unokatestvéri körben akad homoszexuális, és mindenki elfogadja.A barátaim szintén elfogadóak lennének, a volt biszexuális osztálytársam még külön örülne is :)
Valami olyasmi cipoben jarok mint te, nalam ez egy par honapja kezdodott, fokozatosan. Sosem voltak ilyen hajlamaim de mostanaban egyre tobbet gondolok az ellenkezo nemre, pedig tartos heteroszexualis parkapcsolatban elek.
Konkretan az oralis szex erdekel nagyon, es ugy gondolom azert mert ez a kapcsolatombol hianyzik. Nem lehet, hogy te is egyfajta hianyt probalsz igy potolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!