Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, hogy menjek oda?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogy menjek oda?

Figyelt kérdés
Jön egy srác a suliba aki eggyel alattam fog járni de csak pár hónappal fiatalabb meg ilyen kicsit komolyabb is, a lényeg hogy néha bejött a suliba és amikor megláttam nagyon megtetszett és szemeztünk is meg van ez a hangulatátvevős jel is és amikor nevettem a barátnőmmel előtte komolyabb volt de mosolyogva ránéztem és ő is mosolygott...nagyon megtetszett de egy baj hogy adventista, de ha ez nem is olyan nagy baj hogyan menjek oda hozzá? nagyon megtetszett ez olyan szerelem első látásra és mit tegyek? hogyan ismerjem meg ha facebookja meg ilyesmije nincs?

2017. aug. 15. 10:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: pontosan,de azt elfelejtetted hozzá tenni hogy Senkinek semmi köze nincs hozzá hogy a kérdező hová megy vagy kivel beszél.. vagyis nemkell törődni másokkal
2017. aug. 15. 15:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Véletlenül én is egy ilyen komolyabb személyiség vagyok. Nos h h mész oda egy ilyen fiúhoz. Nagyon komplikált, de komolyan. Nehogy azt hidd h könnyű lesz. Először is szükség lesz két lábra. Mother of God... De két kéz is jó. Szóval fogod az egyik lábad ( jobb vagy bal, te döntesz ) és előre teszed, majd a másikat is, addig amíg oda nem érsz hozzá. Ha a kezeidet használnád akk ugyanezt kell csinálni, csak kézen állva. Ha jól értelmezem új gyerek lesz, tehát megkérdezheted h miért jött ebbe a suliba, vagy ha esetleg elköltöztek miért költöztek el. Beszélgetsz vele. So easy is it. Aztán megint beszélsz vele. Ha látod h egyedül ül ebédnél a barátnőiddel odaültök hozzá, vagy magatokhoz hívod őt. Hupizöld lila gőzöm sincs arról miért lenne olyan egetrengettő dolog ha egy lány kezdeményezne. Ki tudja? Talán, mikor már megismerkedtetek ő is közeledni fog feléd és talán megkérdi h lennél e a barátnőm. Pas des problèmes. Ha meg mások miatt aggódsz h mit fognak mondani, szard le őket magasról. Am hány évesek vagytok?

Szurkolok neked/nektek :-)

15/f

2017. aug. 15. 15:32
 13/14 A kérdező kommentje:
mindketten 15 csak ő pár hónappal fiatalabb, meg alattam lévő osztályba fog járni és nem vagyok évvesztes ezért kapóra jön, amúgy meg aki csak ilyen lekezelő kommentet tud írni annak köszi de inkabb ne írj akkor, és a srácot mondom h nem ismerem még szóval csak feltételeztem h ha félénk lenne akkor...de attól még szeretnék közeledni és nem fogom a sült galambot várni...
2017. aug. 15. 15:54
 14/14 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Bocsi lehet félre értelmeztél, én nem lekezelően akartam viselkedni. Azt csak egy kis paródiának szántam. Sorry hogyha esetleg támadásnak vélted. Egyáltalán nincs semmi rossz szándék bennem.
2017. aug. 15. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!