Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lajli13 kérdése:
Fiúk, szeretitek, ha egy lány kezdeményez? Szerintetek odamenjek hozzá? Részletesen lent
Figyelt kérdés
(Amúgy én 14 vagyok, ő kb. 14-15-16 lehet) Szóval a hétvégén találkoztam egy sráccal. Ilyen előadáson voltunk, ő a családjával én meg a barátaimmal, miután véget ért az alkalom, nagyon hamar elment, és nem maradt időm arra, hogy odamenjek hozzá és beszéljek vele, de pár másodpercig szemeztünk. Őszintén szólva nem tudom elmondani, hogy mit láttam az arcán. Kicsit meglepett volt, nem mosolyodott el, de egyáltalán nem is zárkózott el a tekintetem elől, sőt ő tovább bírta a dolgot, mint én, ugyanis én magam kb. 5 másodperc múlva elfordultam. Utána nem jött oda hozzám, bár a közelében üldögéltem egyedül, hanem a családjával maradt, én meg ugye nem akartam megzavarni a beszélgetésüket. Megkerestem facebookon, és kiderült, hogy a szüleink ismerik egymást, a nővére jóban van az enyémmel, csak éppen mi, a fiatalabb generáció maradtunk le az ismerkedési körből. Az adatlapja alapján nagyon szimpatikus, szereti a slam poetryt, a focit, a zenét. Két hét múlva pedig lesz egy esemény, amin ott lesz (bejelölte face-n). Terveim szerint én is elmegyek, és szeretném megszólítani/beszélni vele. Szerintetek mit kéne mondanom neki? Mivel álljak oda elé? Nem fogja gáznak tartani? Ti, srácok, kedvelitek, ha egy idegen csaj odamegy hozzátok? Kérlek segítsetek!2017. febr. 6. 18:45
1/2 anonim válasza:
Huu ez a nyomozgatás, garat😊😂😂
És igen szeretem és igen menj oda hozzá😁
2/2 anonim válasza:
Egy ferfi szereti azt hinni, hogy o valaszt.De egy okos ferfi mar tudja, hogy mindig a no valaszt.Nekem mint ferfinak azt kell elernem hogy engem valasszon.Ne nyomulj ra( sokakat ez megriaszt)csak kuldj fele olyan jelzest ami egyertelmu teszi a kivansagodat.Sok sikert es jo szorakozast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!