Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, hogy menjek oda?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogy menjek oda?

Figyelt kérdés
Jön egy srác a suliba aki eggyel alattam fog járni de csak pár hónappal fiatalabb meg ilyen kicsit komolyabb is, a lényeg hogy néha bejött a suliba és amikor megláttam nagyon megtetszett és szemeztünk is meg van ez a hangulatátvevős jel is és amikor nevettem a barátnőmmel előtte komolyabb volt de mosolyogva ránéztem és ő is mosolygott...nagyon megtetszett de egy baj hogy adventista, de ha ez nem is olyan nagy baj hogyan menjek oda hozzá? nagyon megtetszett ez olyan szerelem első látásra és mit tegyek? hogyan ismerjem meg ha facebookja meg ilyesmije nincs?

2017. aug. 15. 10:43
1 2
 1/14 Mádár0218 ***** válasza:
93%

Hát hogyan ismerkedj meg vele ha nincs facebook, élj a világban és mozogj benne nem kell mindenhez facebook :D

Oda mész hozzá hogy Szia, mi a helyzet / hogy vagy valami van e kedved beszélgetni, nem nagy dolog :D

2017. aug. 15. 10:54
 2/14 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolóval egyet értek. Oda mész hozzá sziaa mizu? Rég láttuk egymást.Ha pl a szünetekben (a suliban) nem megy ki (osztályba marad) akkor hivasd őt valakivel (barátnőiddel vagy ha látod hogy az osztálytársa épp bemegy az osztályba.. üzend meg neki).
2017. aug. 15. 11:04
 3/14 anonim ***** válasza:

Jó,hogy el nem kezdesz te udvarolni. Sehogy.

Láthatóan te is tetszel neki. Ha akar valamit, odamegy, ha nem, akkor egy töketlennél jobbat is találsz, akinek kellessz annyira,hogy tegyen érte.

2017. aug. 15. 11:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Na figyelj uccsó kérdező... ha töketlen a srác és a csajnak akkor is bejön akkor kezdeményezhet a csaj is ha annyira oda van érte.. elvégre 2017 írunk vagyis már nem ciki ha a lány is kezdeményez... régebben talán az volt.. de ma már ez gyakori a fiataloknál.. szóval te biztos egy olyan csaj vagy aki nem adja magát olyan könnyen vagyis te olyan büszke vagy hogy te azt elvárod hogy a pasi kezdeméneyezzen (amit úgy is kell) De a töketlenekkel nem packázol vagyis eldobod őket olyan könnyen... Ha meg srác vagy akkor a kemény gyereket játszod.... olyan hozzá álással hogy Á mi a fa.z.. a töketlen nyuszik semmit sem érnek.. én majd megmutatom hogy hogy kell csajozni... Na kb ilyen a hozzá álásoD.. De mind1 sok féle ember létezik... nyilván vannak nálad jobbak is meg rosszabak is.. ahogy én nálam is. Ennyit erről
2017. aug. 15. 11:21
 5/14 anonim ***** válasza:
52%

#4: nem vagyok csaj, de szerintem ciki ez a csajos nyomulás.

Az ilyen nyálcsorgatós lányokban nem a barátnőt látom meg, hanem egy kislányt, aki pasikat kergeti (vagy próbálja).

Nem játszom a kemény gyereket, hanem visszafogott vagyok, de szeretem a kapcsolat elejétől végéig férfinak érezni magamat.

Egy ilyen kacsolatban valószínűleg a lány viselné a nadrágot, mert akihez oda kell menni, az nem lesz egy domináns pasi. Persze tini kategóriában nem is kell ezt olyan véresen komolyan venni, de egy kapcsolatban szükség van arra, hogy a hímre hímként lehessen tekinteni , legyen, aki terelgeti a kapcsolatot (és nem irányítja!), ez pedig a fiú/férfi feladata.

Amúgy nézd már meg kérdést és döntsd már el,hogy ezt egy érett ember írta-e, vagy egy rajongó kislány. Előbbi feltétlele egy párkapcsolatnak, utóbbi nem.

2017. aug. 15. 11:42
 6/14 A kérdező kommentje:
már nem azért de volt már arra példa hogy a nagymenő srác nem mert odajönni haverjaitól pedig hallottam h tetszem neki meg rajta is látszik flörtölgetett és nem vagyok nyomulós kiscsaj de ha a mai pasiknak nincs vér a pucájukban hogy odajöjjenek...akiről a kérdés szól ő nem ilyen nagymenő srác és ha egy kicsit félénk lenne akk nekem is közelednem kell szerintem...
2017. aug. 15. 11:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
egy férfi legyen férfi ezt jól mondod (írod),De vannak olyanok is akik férfinak érzik magukat és mégsem mernek oda menni a csajhoz.. Játszák a fas.a gyereket.. közben nyuszik.. A kérdezőnek félénk srác tetszik De inkább legyen félénk (de önmaga) mint aki a kemény gyereket megjátsza.. Szóval kérdező Ha neked úgyis tetszik hogy zárkózottabb akkor is kezdhetsz.. ha annyira akarod őt akkor tegyél érte.. Elvégre mindenkinek jár egy esély..
2017. aug. 15. 12:01
 8/14 anonim ***** válasza:

"de ha a mai pasiknak nincs vér a pucájukban hogy odajöjjenek"

És a csajoknak meg van. Kész vicc. Mármint a srácokra nézve.

Bár te csak általánosítottál.

De kérdező, akkor neked csak egy ilyen mai pasi kell, nemde? Negatív színben tünteted fel a mai pasikat, miközben neked is egy mai pasi kell, aki nem mer kezdeményezni. Te biztosan látod benne a logikát.

A nagymenőket kár volt megemlíteni. Nagy részt csak kompenzálnak valami nagy hiányosságot. Kicsi a farkuk, kicsi az önbizalmuk, félnek a lányoktól vagy egyszerűen csak sík hülyék.

2017. aug. 15. 12:38
 9/14 anonim ***** válasza:
utolsó Tisztára úgy beszélsz (írsz) mint egy csaj.
2017. aug. 15. 12:47
 10/14 anonim válasza:
Én lány vagyok, de remélem én is tudok hasznos választ adni. Szóval szerintem mivel új lesz az iskolában, ezért simán odamehetsz hozzá anélkül, hogy feltűnne a többieknek, mert mondhatod, hogy csak ismerkedni mész egy pár szóra és ezalatt esetleg még a telefonszámát vagy az e-mail címét is elkérheted, mert azért ez is több, mint a semmi.
2017. aug. 15. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!