Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mibe menjek ha...

Szerintetek mibe menjek ha azt szeretném hogy észrevegyenek a fiúk?

Figyelt kérdés

Házibuliba megyek, és tanácstalan vagyok. Arra gondoltam, hogy a hajamat mindenképp kiengedem (hátközépig írő, dús, sötétbarna) mert a fiúk amúgyis szeretik, de sminket nem tennék sokat, mert egyrészt nics rá szükségem, másrészt csak a szememet emelem ki.

De mibe menjek? Pl. egy lazább, rövidebb póló jó lehet? (Úgysincs nagy mellem.) És fekete sortba menjek vagy cicanaciba?

Kiegészítőnek gáz ha azt veszem fel ami már volt egyszer rajtam buliban?

2014. máj. 29. 21:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

cicanaciban légyszi ne menj rövid pólóval semmiképp! borzasztóan ocsmány, hogy egyesek nadrágként hordják...

ha nagyon jó idő lesz akkor inkább a rövidnadrág a ,,rövid" pólóval.. (mennyire rövid, ki van belőle a hasad? az is furcsa mondjuk, ne legyél közönséges).

ha meg a cicanadrág, akkor olyan felsőt vegyél hozzá, ami takarja a feneked.

2014. máj. 29. 21:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de a vonzó lányokat krumplis zsákban is észre szokták venni. Most erre a kérdésre mit lehetne felelni? Menj meztelenül, akkor biztos észrevesznek, ha amúgy nem szoktak :S
2014. máj. 29. 21:13
 3/15 anonim ***** válasza:
49%

Nekem sincs nagy mellem, egy push-up melltartót fel szoktam venni, ha azt akarom észrevegyenek ;) ...haj kiengedve jó ötlet ... smink is jól hangzik a nemsok... ha lazább pólót veszel én ahhoz mindenképp a fekete sortot venném...vagy ha cicanacit, akkor feneket takaró, de laza picit bőszabású pólót ;) ...kiegészítőnek meg nem gáz ha már volt rajtad ;)

17F

2014. máj. 29. 21:17
 4/15 Ramcsiii ***** válasza:
100%

3-mas,nem irtad kicsit el a válaszod? O.o

Kérdező,igen ha cicanadrágot húzol azt mindenképp kicsit feneket takaró pólóval vedd fel..De én inkább a rövidnacit húznám a helyedben,az szebb lehet :) 18/L

2014. máj. 29. 21:24
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szép vagy meg csinos, tényleg észrevesznek egy hétköznapi szerkóban is. De hagyjuk már ezt a cicanacis dolgot, mikor jöttök már rá,hogy az nem nadrág?? Én a helyedben rövidnadrágot vennék "lazább, rövidebb pólóval".
2014. máj. 29. 21:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Lányként mondom,vegyél fel egy push-up melltartót és egy kivágott felsőt. Ehhez mehet a cicanaci,de csak akkor ha a póló kicsit hosszított fazon. A cickókra mindig felfigyelnek a fiúk :D

Szerintem sminkből is mehet több,elvégre buli lesz vagy mi.

A kiegészítőt meg ne vidd túlzásba,mint egy karácsonyfa :)

20/L

2014. máj. 29. 21:29
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

3as vagyok :) nem írtam el a válaszom ;) így szoktam bulizni menni ;) 6osnak is igaza van :D cicik tuti befutók a pasiknál..bár nem tudjuk hány éves vagy...és inkább rövidnaci legyen ;) egy jól kivágott pólóval..

17F

2014. máj. 29. 21:37
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem, a hasam nincs kint, de azért rövidebb mint egy átlagos póló.. SZóval értitek. Mozgásnál egy kis bőr kivillan, de ennyi :)

Amúgy akkor cicanaci kilőve, és akkor fekete sort.

Push-upom nincs, majd beszerzek egyet. De ne a melleim miatt vegyen észre egy fiú :)

Köszi a válaszokat!

2014. máj. 29. 22:01
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
Nekem cicanadrágban jönnél be jobban,egy szűk hosszított felsővel(ha kicsi a cicid a laza póló még jobban elrejti)és egy magassarkúval nem kell 10 centis,ha van 3-4 cm már jó.
2014. máj. 29. 22:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ne a melleim miatt vegyen észre egy fiú"

Erről lehetne vitatkozni mondjuk.:D Fel kell hogy figyeljenek rád ha akarsz valamit. Ha ez a melled miatt lesz hát Istenem..lehet hogy egy normàlis srác is ezt veszi észre először,aztán fokozatosan téged is majd odmegy beszélgetni és együtt lesztek 10 évet. Ki tudja.

De a nagyon feltűnő dekoltázs szerintem se jó ötlet ettől.

Csinosan de ne tucatlányosan.

18/F

2014. máj. 30. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!