Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek mit csináljon egy lány, ha kemoterápia miatt kopaszodik?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el a terápiát, és nem tudom hogy mit csináljak. Hordjak parókát (szerintem ez lesz), hagyjam úgy vagy hordjak kendőt? 15/L2017. aug. 12. 15:33
32/36 anonim válasza:
"Növelni kell a véroxigén szintet és megdöglik a rák. ;) Kemóval annyit érsz el, hogy nem lesz immunrendszered, és most már akármelyik fajta rák kialakulhat benned, nem csak az ,ami eddig volt."
Majd ha te leszel rákos, növeld nyugodtan a véroxigén szintedet kemoterápia helyett, addig viszont tartsd magadban a véleményedet. Aki azt javasolja egy beteg embernek, hogy orvosi kezelés helyett alternatív baromságokkal "gyógyítsa" magát, az potenciális gyilkos.
A kérdezőnek sok erőt és gyógyulást kívánok!
33/36 A kérdező kommentje:
29. Persze, Hodgkin limfóma
30. Ez nagyon aranyos tőle :)
31. Sajnálom, elnéztem.
32. Én is így gondolom, köszönöm. :)
2017. szept. 3. 13:45
34/36 anonim válasza:
Szia hogy vagy? :) nekem is hodgkin limfoma meg 2kemo van hátra nekem a 8.utan már nem volt aktiv nyirok csomóm de végig kell csinalnom a kemot remélem jól vagy 💓
35/36 anonim válasza:
hát az én rokonomat meg elvitte a gyomorrák :c
36/36 anonim válasza:
A belgyógyászati rosszindulatú daganatok teljesen mások mint a verkepzoszervi betegségek a limfoma és a leukémia... Főleg a hodgkin limfoma 90% gyógyulás főleg korai stádiumban de még 4.stadiumbol is meggyogyulnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!