Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek mit csináljo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek mit csináljon egy lány, ha kemoterápia miatt kopaszodik?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el a terápiát, és nem tudom hogy mit csináljak. Hordjak parókát (szerintem ez lesz), hagyjam úgy vagy hordjak kendőt? 15/L
2017. aug. 12. 15:33
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
94%
Aki szeret az elfogad téged úgy ahogy vagy :) Jobbulást!! :) :)
2017. aug. 12. 15:34
 2/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. aug. 12. 15:39
 3/36 anonim ***** válasza:
0%
Jézus, minek kell a kemo:o?
2017. aug. 12. 15:50
 4/36 A kérdező kommentje:
Mert beteg vagyok
2017. aug. 12. 15:56
 5/36 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon drukkolok, hogy meggyógyulj! ❤

Szerintem mind a kettőt kipróbálhatod, paróka nyilván drágább egy kicsit, de szerintem megéri úgymond, mert aki nem ismer, azok számára természetesebbnek fogsz tűnni.

Kitartást, és hitet kívánok!

2017. aug. 12. 15:59
 6/36 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Az anyagiak nem fontosak, az orvos azt mondta, hogy ilyenkor a biztosító kifizeti.
2017. aug. 12. 16:04
 7/36 anonim ***** válasza:
89%

A paróka jó megoldás. Aki szeret téged, azt nem fogja érdekelni, hogy mit hordasz, ott lesz Veled végig! Állítólag a terápia után szebb és dúsabb hajad lesz ;)

Légy erős, kitartást, Jobbulást!

2017. aug. 12. 16:07
 8/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. aug. 12. 16:29
 9/36 anonim ***** válasza:
22%
mar bocs, de rakos vagy, es az erdekel a legjobban, hogy eppen mennyire tetszel a fiuknak?? most csak a gyogyulasodra koncentralj, a hajad majd visszano. egyebkent kitartas! <3
2017. aug. 12. 16:41
 10/36 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem kendő praktikusabb,csak ha mész valahova és kicsíped magad jobb a paróka

Én speciel csillogó fejjel is szeretnélek ha a párom lennél,hidd el nem ezen múlik a szépség se :)

De most csak a gyógyulásodra koncentrálj,a hajad legyen az utolsó gondod

Teljes szívből kívánom hogy meggyógyulj!

Ha szeretnél írhatsz hogy hogy viseled ezt az egészet,szivesen meghallgatnálak,igaz nekem egész más gondom van (tüdő) de sokat segítenél vele :)

2017. aug. 12. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!