Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek még, hogy jó legyen?
Rengetegszer voltam már szerelmes és nagyon rosszul érzem magam, van egy érdekes sztori, ami ovis koromban kezdődött, hogy volt egy lány, akivel a mai napig (12éve) tartjuk a kapcsolatot és én azóta, hogy először megláttam 12 éve szerelmes vagyok belé, de azóta csak legjobb barátok vagyunk :'(
vidéken történt ez az egész dolog, és mi 8 év után felköltöztünk Budapestre és akkor picit eltávolodtunk egymástól, majd mikor újra beszélgetni kezdtünk, elmondta, hogy ő 8 évig szerelmes volt belém :'(
most ő is költözik Pestre és picit közelebb kerültünk egymáshoz, de aztán csináltam egy baromságot és mostmár sehogy sem tudom visszaszerezni és nem lehet köztünk már több, csak barátság, mert elrontottam mindent :'(
én 10 éve elég rendesen depresszióban szenvedem és hiába próbálkozom bármelyik lánynál, nem sikerül soha senkivel, pedig én mindent beleadok :'(
tudom, hogy csak egy lány tudna kirángatni a depressziómból, de csak egyre mélyebbre kerülök, mit tehetnék még, hogy jó legyen? már mindent megpróbáltam :'(
3-szor már próbálkoztam az öngyilkossággal is, de mindig visszatartottak a barátaim :'(
Mit tehetnék még, hogy jó ne utasítsanak vissza a lányok, ha mindig visszafolytom a depressziómat és próbálok mindent beleadni, vicces lenni előttük??
Köszönöm, hogy elolvastad, bocsi, hogy hosszú lett!!
15/f
nem biztos hogy elcseszted
mi volt az a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!