Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire fontos az hogy egy pasinak jo kocsija legyen?
Figyelt kérdés
Én nem tudom hogy miért van az velem hogyha meglátok egy pasit akiről először nem tudtam hogy milyen kocsija van akkor meg nem jött be mert mondjuk annyira nem nézett ki jol de amikor láttam hogy mennyi pénze van és milyen autója akkor mar jobban tetszett és akar össze is jönnek vele hiába ha csúnya is. Viszont hiába van egy helyes pasi akinek nincs vagy csúnya kocsija van az mar valami miatt nem annyira jön be.2017. júl. 30. 14:19
2/47 A kérdező kommentje:
Hmm koszi-.-
2017. júl. 30. 14:28
3/47 anonim válasza:
Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció
5/47 A kérdező kommentje:
Miért lenne kitalált?
2017. júl. 30. 14:34
6/47 anonim válasza:
egy idióta picha vagy, ez van.... törődj bele O,o
7/47 anonim válasza:
Azért kitalált, mert aki ennyire pénzéhes, az pontosan tisztában van ezzel, nem fog rácsodálkozni a dologra.
8/47 DollarDog válasza:
Férfi társaim! Ha megkérdezi a csaj hogy milyen kocsitok van nyugodtan mondjátok hogy:Nincs se kocsim se jogsim! :D és már is 1 pénz harácsoló tyúkkal kevesebb :D
9/47 anonim válasza:
De most komolyan tagadjam le a Ferrarikat?
10/47 veterán vas válasza:
Abszolút közömbös számomra. hogy egy pasinak van-e kocsija, vagy nincs, és ha esetleg van, akkor az mennyire jó?
Sőt, továbbmegyek, még a pasik is teljesen hidegen hagynak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!