Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire fontos az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire fontos az hogy egy pasinak jo kocsija legyen?

Figyelt kérdés
Én nem tudom hogy miért van az velem hogyha meglátok egy pasit akiről először nem tudtam hogy milyen kocsija van akkor meg nem jött be mert mondjuk annyira nem nézett ki jol de amikor láttam hogy mennyi pénze van és milyen autója akkor mar jobban tetszett és akar össze is jönnek vele hiába ha csúnya is. Viszont hiába van egy helyes pasi akinek nincs vagy csúnya kocsija van az mar valami miatt nem annyira jön be.

2017. júl. 30. 14:19
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Kérdező most te próbálod megmondani a tutit...

Tényleg nem tudnak ők semmit?

Hmmm... Tudtommal ők kapcsolatban élnek és dolgoznak valamit és nem máson élősködnek mint amit te próbálsz tenni...

Nem tudom hány éves vagy de te ne oszd itt az észt mivel neked még ez sem megy.

Ha ennél jobb eredményt elértél az életben akkor gyere vissza beszólogatni másoknak...

De amíg téged tartanak el addig más keményen megdolgozik a pénzéért...

Pontosan neked kéne inkább csöndbe maradnod ha ilyen helyzetben vagy mert ebből az egész ügybôl te jössz ki rosszul...

Arra pedig sosem válaszolsz hogy tudnál szeretni valakit...

Arra jó neked a pali hogy lehúzzad és te több hónapon keresztül hazudozol neki...

Milyen kapcsolatot akarsz te??

Nem hogy próbalnál talpra állni és tanulni vagy elmenni dolgozni, hanem inkább tartanak a pénzes férfiak...

Gratulálok igazán büszke lehetsz magadra és a jövőben biztosan büszkén mondhatod bárkinek hogy semmit nem értél el az életben...

Ha az a célod hogy palid legyen aki eltart ahhoz is csak gratulálni tudok...

Ha még olyan helyzetben lennél hogy ne lenne ételre se ilyesmikre pénzed akkor is vannak intézmények akik segítenek neked...

De magyarázhatok neked ha nem érted meg...

2017. aug. 3. 16:24
 42/47 A kérdező kommentje:
Na és azt ki mondta hogy nem tanulok és dolgozok hmmm? Én egy szóval nem mondtam! Képzeld el leérettségiztem és most egyetemre járok nyáron pedig dolgozom. A pasiknak egyáltalán nem hazudozok tudtommal ezt se mondtam! Meg nincs szerelem köztünk csak jól érezzük magunkat együtt de meg az sincs kizárva hogy egyszer többet érezzék iránta vagy ti úgy is jobban tudtok mindent majd mondjatok biztos hogy ez úgy se fog megtörténni ugye? Először mindenki magába kene nézzen és csak utána ítélkezzen de úgylátom ez EGYESEKNEK nem megy!
2017. aug. 3. 18:24
 43/47 anonim ***** válasza:

DollarDog igazad van, ilyenekkel kár veszekedni. :D

Kérdező: Ki mondta azt neked, hogy a híd alatt szenvedj? Vagy, hogy ne legyen mit enned, ne legyen hol laknod? Nem a pénz a minden. Jó ha van, és mindenhez kell - kivéve a szeretetet! És szeretet nélkül a pénz nem fog boldogítani. Vásárolhatsz akármennyi menő ájfost, adidas, nike, puma, supra meg a többi menő cuccok közül akármit, ilyen hozzáállással egy fos ember martadsz, aki semmit nem ér, és úgyis csalni fogod a gazdag pasid, ahogy ő is téged. Mert nem tudsz szeretni. De te dolgod, te életed. Mindenesetre szerelem és pénz között nálam a szerelem győz, mert boldog lehetek :)

2017. aug. 3. 21:24
 44/47 A kérdező kommentje:
na mind1 mi teljesen jól el vagyunk a barátommal és nem is csaljuk egymást ugye milyen hihetetlen? És gondoltam hogy megint lesz egy buta ember aki leszarozza az iPhone-t, mindig az mondja ezt akinek nem telik rá, nekem az van és nagyon megvagyok elégedve vele, eddig nagyon sok androidos telefonom volt évente cserélgettem mert mindig belassult vagy lefagyott, emellett az IPhone hihetetlen jo ugyhogy amiért neked nincs rá pénzed azért nem kene szidni.
2017. aug. 3. 21:30
 45/47 anonim ***** válasza:
Nekem is iPhone van. És én NEM szarozom le, mert szerintem a telefonok legjobbajit ők gyártják. De nem érzem magam többnek, mert valakinek csak egy nyomógombos Nokia van.
2017. aug. 3. 23:14
 46/47 A kérdező kommentje:
Én sem érzem magam többnek vele nem azért vettem ilyet hogy menozzek hanem mert egyszerűen nagyon jo telefon. Csak ezt utálom hogy tényleg nagyon sokan vannak olyanok akik egyből azt mondjak hogy milyen szar és meg nem is próbáltak.
2017. aug. 4. 07:12
 47/47 SirMoook válasza:
100%

Teljesen lényegtelen.

Ha valaki mögött biztos anyagi háttér van az mindig vonzóbb, mint az akinek kifolyik a pénz a kezéből vagy hülyeségekre költ. Nyilván fontos szempont főleg manapság, hogy az ember jól bánjon a pénzzel. Sőt megkockáztatom, hogy nem is annyira a mennyiség a fontos, hanem hogy hogyan osztja be.

18/L

2017. aug. 28. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!