Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire fontos az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire fontos az hogy egy pasinak jo kocsija legyen?

Figyelt kérdés
Én nem tudom hogy miért van az velem hogyha meglátok egy pasit akiről először nem tudtam hogy milyen kocsija van akkor meg nem jött be mert mondjuk annyira nem nézett ki jol de amikor láttam hogy mennyi pénze van és milyen autója akkor mar jobban tetszett és akar össze is jönnek vele hiába ha csúnya is. Viszont hiába van egy helyes pasi akinek nincs vagy csúnya kocsija van az mar valami miatt nem annyira jön be.

2017. júl. 30. 14:19
1 2 3 4 5
 11/47 DollarDog ***** válasza:
#9 muszáj lesz ha csak nem akarsz ugy járni hogy dönteni kelljen hogy kaját veszel vagy tankolsz :D
2017. júl. 30. 16:27
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem állok szóba olyan nőkkel, akik többet esznek, mint bármelyik Ferrari a garázsomban.
2017. júl. 30. 16:45
 13/47 anonim ***** válasza:
Van egy VW Golf II 1,9 TDI m járunk?
2017. júl. 30. 17:14
 14/47 anonim ***** válasza:

És amikor megtudod, hogy az a BMW céges autó xD

Pénzre mész nagyon...

2017. júl. 30. 17:23
 15/47 anonim válasza:
31%
Teljesen ösztönös viselkedés egy nőtől.(persze vannak kivételek).-Ez egy őskor óta a génekben hordozott tudatalatti dolog.Teljesen érthető ha egy nő az életképesebb egyedek közül válogat.Persze "a látszat néha csalhat".Jelen társadalmi helyzetünkben az autó egyféle látható jele a férfi életrevalóságának.(kivéve ha hitelre vette,kölcsönözte,stb-ez szívás )
2017. júl. 31. 04:13
 16/47 anonim ***** válasza:

Nem mindegy milyen kocsija van?

Az sem baj ha nincsen kocsija...

Viszont ha valaki tênyleg szeret valakit akkor nem a kocsit fogja nézni...

Nem értem miért fontos az hogy egy pasinak milyen autója van.

Inkább örülnél hogy a s*gged furikázzák...

2017. aug. 1. 21:05
 17/47 DollarDog ***** válasza:
Utolsó :D vannak csajok akiknek ilyen igényük van hogy ha már furikázzák öket akkor másoknak azt mutassa hogy igen a pasim ilyen fsz@ kocsival cipel engem!
2017. aug. 2. 09:14
 18/47 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy ebbe mi a baj hogy valaki arra megy hogy a pasijának vagy neki minél jobb dolgai legyenek...
2017. aug. 2. 13:00
 19/47 DollarDog ***** válasza:

Mert lehet a srácnak egy jó kocsija akár még egy ferrária vagy a nagy kedvencem porchéja, ha olyan buta mint a föld :D

Ez olyan hogy, hiába vannak jó ruháid ha a bennük lévö ember szrt se ér :D

Ha igy jobban megérted akkor:A csajok arra a srácra nyomulnak akinek ilyen olyan drága autójuk van közbe a srác annyit ér mint egy teliszrt zokni! A másik srác akinek meg csak egy suzukija vagy egy skodája van azt meg lenézik pedig lehet hogy ő jobban tudna szeretni!

2017. aug. 2. 13:05
 20/47 A kérdező kommentje:
Manapság nem az számít sok embernek hogy ki mennyire tud szeretni.
2017. aug. 2. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!