Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire fontos az hogy egy pasinak jo kocsija legyen?
Azért írta az utolsó válaszoló hogy vedd magad észre milyen ember vagy és ha gyermeked születik akkor őt is így fogod nevelni hogy neki is a pénz többet érjen a szeretetnél, a szerelemnél...
Viszont úgy látom hogy egy csepnyi eszed sincsen, lesüllyedsz a szintjére és szídkozódsz...
Ha legalább ide nem írtad volna ki ezt akkor nem mondanánk hogy könnyen kapható vagy.Figyelj ha neked a pénz számít meg a jó cuccok akkor az azt jelenti hogy könnyen kapható vagy.Mert végülis nem fog küzdeni a pasi érted se rózsával, se semmivel... Ha neki van egy nagyon jó kis verdája akkor egyből az ölébe szaladsz...
Bár elgondolkodom azon hogy tudod-e mi az a szeretet... Egyébként nem tudom mennyi filmet nézel de rengeteg filmben is van olyan hogy a pasinak jó verdája van meg pénzes a csaj meg kihasználja de nem lesz belőle kapcsolat.Ha a pénz fontosabb mint a szeretet akkor hogyan tudnál kapcsolatot létrehozni ha nincs meg a szerelem? Engem ez most nagyon érdekel...
Hidd el hogy okkal írták a válaszolók a negatív kritikát... Már csak az a kérdés hogy fölfogod-e vagy sem...
Most leállhatsz velünk vitázni hogy te akkor is tudsz kapcsolatban lenni valakivel de az a kérdésünk hogy hogyan ha nem tudsz szerelemből szeretni? Ha nincs meg a szeretet akkor a kapcsolat sem ér semmit.
Lehet hogy egy x időt vársz hogy lefeküdj vele, de attól még megkapott téged könnyen...
1 hónap öcsém, az ám nagyon sok, én több mint egy éve vagyok a barátnőmmel, akkor mi már ki vagyunk öregedve... És még csak most leszek 18... Lassan jönnek az ősz szálak... Iléyen az élet...
1 hónap az semmi. De mivel nem tudsz szeretni, mert egy szivtelen senki vagy, nem fog sokáig tartani. A gyerekeidet sajnálom... Egyrészt, mert ilyen buta anyjuk lesz, másrészt, mert egyedül fogod őket nevelni, egy táglyukú nőként. Szegények...
Te szent jo isten😂
Na szoval
Babam.:)
Az elet nem a penz es a kocsik korul forog.
Kocsi ide kocsi oda😂
Te is egy ilyen bekepzelt apuci kicsi lanya vagy.
Amikor en megismertem a baratomat akkor is ugyan ugy bejott hogy nem volt jogositvanya se autoja.
Mostmar van neki.
Nem hurcibalja a seggemet. Ha valami kell megoldom busszal :D
De latom neked az igenyeid a kipuffogo vegen jonnek ki.:)
Csak nehogy 160-nal uresbe ragd:D aztan puff
Ennyi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!