Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire fontos az hogy egy pasinak jo kocsija legyen?
Nem azt mondtam hogy mindegyik örömlány! De látom tetszik ha ki tudod forgatni más szavait :D
A lányok 80% én szerintem a tartós kapcsolatra megy! Nem arra hogy el legyen dobva meg egy rongyként kezeljék! :/ látom te azok táborát érősitted akiket meg lehet kapni egy éjszakára, és többen mennek át rajta egy éjszaka alatt :D
Meg is látszik mennyit érsz :D annyi eszed van mint egy cserepes szobanövénynek :D
" ha választanom kene a szerelem és a penz között akkor inkább a pénzt választanám de ez nem azt jelenti hogy pl könnyen meglehet kapni."
Ezzel pont azt mondtad hogy ha valakinek van sok pénze akkor téged már megkapott :D egyik szavaddal ütöd a másikat!
Ráadásul ha ilyen vagy ugy kifognak használni mint a szrt :D "nem is kivánok neked többet mint hogy kapd be inkább a tkömet"!
Most már talán jó helyre is irom xD
Hat a tiedet meg akkor se kapnám be ha te lenne az utolsó ember a világon...
Szerencsére van elég pasi aki erdeklodik irántam és nem csak ilyen egy éjszakás kalandokat kellék tehát nem szorulok olyan szánalmas emberekre amilyen te vagy.
Köszönöm HCX meg lettél hivva egy sörre :D
De most mond hogy nincs igazam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!