Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire fontos az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire fontos az hogy egy pasinak jo kocsija legyen?

Figyelt kérdés
Én nem tudom hogy miért van az velem hogyha meglátok egy pasit akiről először nem tudtam hogy milyen kocsija van akkor meg nem jött be mert mondjuk annyira nem nézett ki jol de amikor láttam hogy mennyi pénze van és milyen autója akkor mar jobban tetszett és akar össze is jönnek vele hiába ha csúnya is. Viszont hiába van egy helyes pasi akinek nincs vagy csúnya kocsija van az mar valami miatt nem annyira jön be.

2017. júl. 30. 14:19
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
A kérdésből ítélve neked sem az számít, hanem az autó...
2017. aug. 2. 14:29
 22/47 A kérdező kommentje:
És hidd el nem egyedül vagyok ezzel hanem rajtam kívül meg nagyon sokan vannak így
2017. aug. 2. 14:32
 23/47 DollarDog ***** válasza:
Kedves kérdező igen :D akik ugy vannak vele hogy nem az számít hogy ki mennyire szeret azok nem is akarnak nagyobb kapcsolatot de azokat általában úgy hivják szép szóval hogy örömlány :D azok a lányok nem is érnek semmit :D egy éjszakás kaland azt helloszia :D
2017. aug. 2. 14:46
 24/47 A kérdező kommentje:
Hat én nagyon nem hiszem hogy az összes ilyen lány örömlány-.- miért mered ezt ilyen biztosan állítani?
2017. aug. 2. 14:47
 25/47 DollarDog ***** válasza:

Nem azt mondtam hogy mindegyik örömlány! De látom tetszik ha ki tudod forgatni más szavait :D

A lányok 80% én szerintem a tartós kapcsolatra megy! Nem arra hogy el legyen dobva meg egy rongyként kezeljék! :/ látom te azok táborát érősitted akiket meg lehet kapni egy éjszakára, és többen mennek át rajta egy éjszaka alatt :D

2017. aug. 2. 14:59
 26/47 A kérdező kommentje:
Hat igen szerinted a 80%-a szerintem ez jóval kevesebb. Én egy szóval nem azt mondtam hogy arra vágyom hogy egy éjszakás kalandjaim legyenek van sokan atmenjenek rajtam egy este során csupán annyit mondtam hogy ha választanom kene a szerelem és a penz között akkor inkább a pénzt választanám de ez nem azt jelenti hogy pl könnyen meglehet kapni.
2017. aug. 2. 15:12
 27/47 DollarDog ***** válasza:
100%

Meg is látszik mennyit érsz :D annyi eszed van mint egy cserepes szobanövénynek :D

" ha választanom kene a szerelem és a penz között akkor inkább a pénzt választanám de ez nem azt jelenti hogy pl könnyen meglehet kapni."

Ezzel pont azt mondtad hogy ha valakinek van sok pénze akkor téged már megkapott :D egyik szavaddal ütöd a másikat!

Ráadásul ha ilyen vagy ugy kifognak használni mint a szrt :D "nem is kivánok neked többet mint hogy kapd be inkább a tkömet"!

Most már talán jó helyre is irom xD

2017. aug. 2. 16:12
 28/47 A kérdező kommentje:

Hat a tiedet meg akkor se kapnám be ha te lenne az utolsó ember a világon...

Szerencsére van elég pasi aki erdeklodik irántam és nem csak ilyen egy éjszakás kalandokat kellék tehát nem szorulok olyan szánalmas emberekre amilyen te vagy.

2017. aug. 2. 16:32
 29/47 DollarDog ***** válasza:
54%

Köszönöm HCX meg lettél hivva egy sörre :D

De most mond hogy nincs igazam :D

2017. aug. 2. 17:08
 30/47 anonim ***** válasza:
Kérdező te egy r(i)banc vagy és ez tény ezen nem változtathatsz. :) További rossz életet és a születendő gyermekeid elhalálozását kívánom puszi!
2017. aug. 2. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!