Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek mit csináljo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek mit csináljon egy lány, ha kemoterápia miatt kopaszodik?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el a terápiát, és nem tudom hogy mit csináljak. Hordjak parókát (szerintem ez lesz), hagyjam úgy vagy hordjak kendőt? 15/L
2017. aug. 12. 15:33
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
Kitartás :/ 14/l
2017. aug. 13. 14:34
 22/36 anonim válasza:
Hogy vagy azóta ? :)
2017. aug. 24. 21:41
 23/36 anonim ***** válasza:
Na, meggyógyultál?
2017. aug. 24. 21:54
 24/36 A kérdező kommentje:

Hát még nem, azért nem megy ilyen gyorsan. :D

Azóta viszont kihullott a hajam, és végül a kendő/sapka mellett döntöttem.

2017. aug. 25. 21:52
 25/36 anonim válasza:
75%

Pont egy éve voltam ugyanígy, kemó miatt kihullott a hajam, én már előre beszereztem a parókát. Nekem rövid sötétbarna hajam volt -47 éves nő vagyok- és sikerült találnom egy hasonló fazonú, de fekete parókát. Az eredeti hajam vékony szálú volt, ezért is nem volt hosszabb frizurám. A paróka viszont sokkal vastagabb és hosszabb szálú volt ,az egész "hajtömeg" kb 3szorosa volt az eredetinek. Nagyon dögös volt, mindig ilyen frizurára vágytam (vigyázni kell, mit kívánunk, mert megkapjuk).Mire elkezdtem hordani, már nem volt annyira meleg, de érdemes alá egy vékony kis pamutsapkát venni, úgy kényelmesebb.

Annyira élethű volt, hogy még a viszonylag közeli ismerősök sem vették észre, csak azt, hogy valami más, olyan megjegyzéseket kaptam, hogy milyen jó a frizurám, meg milyen jól áll az új hajszín. Közben jártam egy tanfolyamra, ahol a mellettem ülő két hölgy több hónap után megkérdezte, hogy én ülve alszom-e, hogy mindig olyan tökéletes a frizurám. Le voltak döbbenve, addig nem vették észre.

Azóta véget ért a kemo, kinőtt a hajam, vastagabb szálú, hullámos, feketére van festve, egész olyan, mint a paróka volt.

Egyszóval én ajánlom a parókát, ősszel, télen nem lesz gond a viselésével, és még jól is nézhetsz ki. Úgy tudom, a TB 15000 ftot térít az árából, de nem kell vagyonokat kiadni érte, a z enyém egy 25000 Ftos volt Gisela Mayer márka. Sok erőt, kitartást kívánok neked, TÚL LESZEL RAJTA

2017. aug. 26. 21:57
 26/36 anonim ***** válasza:
Nyugi, aki szeret az szeretni fog ígyis☺
2017. aug. 26. 22:35
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
Növelni kell a véroxigén szintet és megdöglik a rák. ;) Kemóval annyit érsz el, hogy nem lesz immunrendszered, és most már akármelyik fajta rák kialakulhat benned, nem csak az ,ami eddig volt.
2017. aug. 27. 10:42
 28/36 A kérdező kommentje:

26., 27. köszönöm :)

28. Ha nem haragszol meg, inkább az orvosom tudásában bízom mint egy random idegenébeb.

2017. aug. 28. 13:16
 29/36 anonim válasza:
Szia! Ha nem vagyok túl tolakodó megkérdezhetem,hogy milyen rákod van? Jobbulást!
2017. aug. 29. 09:37
 30/36 anonim válasza:
27. vagyok, igaza van 28-nak, természetesen a paróka a külvilágnak szól, otthon én is kendőben voltam, éjszaka még abban sem. Hálás vagyok a férjemnek, aki sokszor mondta, hogy szép vagyok, és láttam, hogy nem csak mondja, de úgy is gondolja.
2017. aug. 29. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!