Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek mit csináljon egy lány, ha kemoterápia miatt kopaszodik?
Hát még nem, azért nem megy ilyen gyorsan. :D
Azóta viszont kihullott a hajam, és végül a kendő/sapka mellett döntöttem.
Pont egy éve voltam ugyanígy, kemó miatt kihullott a hajam, én már előre beszereztem a parókát. Nekem rövid sötétbarna hajam volt -47 éves nő vagyok- és sikerült találnom egy hasonló fazonú, de fekete parókát. Az eredeti hajam vékony szálú volt, ezért is nem volt hosszabb frizurám. A paróka viszont sokkal vastagabb és hosszabb szálú volt ,az egész "hajtömeg" kb 3szorosa volt az eredetinek. Nagyon dögös volt, mindig ilyen frizurára vágytam (vigyázni kell, mit kívánunk, mert megkapjuk).Mire elkezdtem hordani, már nem volt annyira meleg, de érdemes alá egy vékony kis pamutsapkát venni, úgy kényelmesebb.
Annyira élethű volt, hogy még a viszonylag közeli ismerősök sem vették észre, csak azt, hogy valami más, olyan megjegyzéseket kaptam, hogy milyen jó a frizurám, meg milyen jól áll az új hajszín. Közben jártam egy tanfolyamra, ahol a mellettem ülő két hölgy több hónap után megkérdezte, hogy én ülve alszom-e, hogy mindig olyan tökéletes a frizurám. Le voltak döbbenve, addig nem vették észre.
Azóta véget ért a kemo, kinőtt a hajam, vastagabb szálú, hullámos, feketére van festve, egész olyan, mint a paróka volt.
Egyszóval én ajánlom a parókát, ősszel, télen nem lesz gond a viselésével, és még jól is nézhetsz ki. Úgy tudom, a TB 15000 ftot térít az árából, de nem kell vagyonokat kiadni érte, a z enyém egy 25000 Ftos volt Gisela Mayer márka. Sok erőt, kitartást kívánok neked, TÚL LESZEL RAJTA
26., 27. köszönöm :)
28. Ha nem haragszol meg, inkább az orvosom tudásában bízom mint egy random idegenébeb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!