Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg velem van baj? 13 eves vagyok, soha nem volt meg fium. Ez szerintetek sem normalis?
Ilyen korban a gyerekek szeretnek egymással versengeni. Igazából a csajozás/fiúzás sem szól másról, csak arról, hogy mindenki egymás előtt dicsekszik, hogy már csókolózott stb.
Hidd el, ez nagyon gyerekes, sokkal gyerekesebb annál, mintha inkább nem is csinálnál semmit. Még kell egy idő, amíg rájönnek a kortársaid, hogy a szerelem, csókolózás, szex stb. az csak két emberre tartozik, és ezek nem azért vannak, hogy mások előtt dicsekedjünk vele.
De az is gyerekes, hogy csak azért akarsz fiúzni, mert a környezeted ezt várja tőled. CSak akkor ismerkedj fiúkkal, ha neked van erre szükséged, és akkor csókolózzál, ha neked esik jól stb. Másnak meg nem kell elmondani ezeket, mert semmi köze hozzá.
Lol én voltam az aki próbálkozott a lánynál..
Hát friend zone lett belőle.. :c
Na mind1
Kössz kívánom neked is..
Van sok olyan lány aki szeret max nem úgy :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!