Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg velem van baj? 13...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg velem van baj? 13 eves vagyok, soha nem volt meg fium. Ez szerintetek sem normalis?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a kornyezetem szerint mar reg itt a fiuzas/csajozas ideje,es rosszul erzem magam,amiert nekem meg sosem volt senkim. :c A legjobb baratnom meselte,hogy ma volt az elso csokja (a 4. baratjaval). Aztan van egy haverom,aki cukkol,hogy o milyen helyes,ma 2 lannyal is talalkzott es biztos nagyon feltekeny vagyok,hogy nekem nem megy ilyen konnyen a fiuzas. Ez nagyon rosszul esik tole,de nem veszi eszre magat. Nekem is tetszik/tetszett egy fiu egeszen mostanaig. Nagyon jokat beszelgettem vele, olyan dolgokat mondott el,amiket meg soha senkinek. Szerintem baratkent tekintett ram, megis furan viselkedett velem. Kezdtem elhinni,hogy tetszek neki. Ezt elmeseltem a baratnomnek aztan azt mondta,hogy hagyjam ott a fiut. Nyilvan nem tudtam otthagyni,de nem beszeltem vele annyit. Aztan egyszercsak ramir a fiu az o es a baratnom beszelgetesevel,hogy ok milyen jol elvannak. Merhetetlenul rosszul esett,azota is teljesen tehetetlennek erzem magam. Baratnom flortol vele,es ez tetszik a fiunak. Mar banom,hogy en nem tettem. Csalodtam a baratnomben es a fiuban is. Azt erzem,hogy egy csunya,maganyos ember vagyok... Senkim sincs a peldakepemen kivul (aki nem tudja,hogy letezem). Szerintetek hogyan lepjek tul ezen? Normalis,ha nem fiuzok? Koszonom ha elolvastatok!:)
2017. júl. 30. 23:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ilyen korban a gyerekek szeretnek egymással versengeni. Igazából a csajozás/fiúzás sem szól másról, csak arról, hogy mindenki egymás előtt dicsekszik, hogy már csókolózott stb.

Hidd el, ez nagyon gyerekes, sokkal gyerekesebb annál, mintha inkább nem is csinálnál semmit. Még kell egy idő, amíg rájönnek a kortársaid, hogy a szerelem, csókolózás, szex stb. az csak két emberre tartozik, és ezek nem azért vannak, hogy mások előtt dicsekedjünk vele.

De az is gyerekes, hogy csak azért akarsz fiúzni, mert a környezeted ezt várja tőled. CSak akkor ismerkedj fiúkkal, ha neked van erre szükséged, és akkor csókolózzál, ha neked esik jól stb. Másnak meg nem kell elmondani ezeket, mert semmi köze hozzá.

2017. júl. 31. 12:13
 22/26 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy nem szeretnék semmit elsietni/megbánni. Fiúzni sem azért fiúznék,mert xy elvárja tőlem,hanem mert tetszik valaki. De most,hogy mondod tényleg csak versengés az egész:O. Ha lenne valakim se igazán flangálnék vele a többieknek. Köszi a válaszokat:)
2017. júl. 31. 15:41
 23/26 anonim ***** válasza:

Lol én voltam az aki próbálkozott a lánynál..

Hát friend zone lett belőle.. :c

Na mind1

2017. júl. 31. 18:50
 24/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom :c (Ismerős amúgy) De remélem lesz majd egy lány,aki szeret:D
2017. júl. 31. 19:26
 25/26 anonim ***** válasza:

Kössz kívánom neked is..

Van sok olyan lány aki szeret max nem úgy :P

2017. júl. 31. 21:04
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem se nagyon van en is 13 eves lany vagyok, de ne aggodj nincs veled baj, az h nem vesztetted el a szuzesseged 11 evesen, es h nem volt baratod az nem azt jelenti h baj van veled.nehez ez a dolog.... ha nem akarsz akk nem is kell meg pasiznod, nem kotelezo.
2018. márc. 31. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!