Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen egy normális barátnő?
18 éves fiú vagyok és előtte nem volt barátnőm és a barátnőm is 18 éves.
2 hete vagyunk konkrétan együtt, előtte 5 hónapot kavartunk, de gyakran veszekszünk, és főként ő kezdeményezi és ő a kiváltó ok a különös viselkedésével.
Egy iskolába járunk és az iskolán belül zavarja, ha megölelném, mindig mondja,hogy hagyjam békén, egy csókot se adtam neki ott még soha. Mikor megyünk valahova adnék neki egy puszit, találkozásnál még oké, de utána rengetegszer volt már,hogy nincs kedvem és húzgálja a szemöldökét. Mostanság nagyon rendes és aranyos voltam vele, mert előtte veszekedtünk és féltem kételkedik,hogy szeretem-e. Utána volt,hogy odamentem hozzá megérintem és olyat mond,hogy :" H*lye vagy b*zdmeg mit csinálsz?" Amikor szeretnék vele komolyan megbeszélni valamit, rögtön, a második mondatom után felkapja a vizet és bevágja a morcit, pedig tényleg aranyosan elkezdek vele beszélni, és ha már full ideg lesz van,hogy ráhagyom és oké.
A másik érdekes dolog,hogy már több,mint fél éve ismerem, de a szüleimmel nem találkozik, nem jön át hozzánk, konkrétan soha, mert az exével a szülei miatt szakított és fél,hogy elveszít engem a szüleim által.
Télen viszont, még nem voltunk együtt sokszor átakart jönni hozzám, és azóta soha. Rengetegszer hívtam,hogy jöjjön nyugodtan,ha szeretne, de egyszerűen nem és én se találkoztam még a szüleivel, és nem is voltam náluk.
Nagyon ritkán érzem rajta,hogy annyira ragaszkodna hozzám, ha veszekszünk is általában bármi észérvet mondok, vagy chaten nagyon hosszan megfogalmazom neki mi a probléma szinte nulla választ ad rá. Vagy megkérdezi,hogy -szakítasz?- és ennyivel letudja, amit mondok neki nem igazán reagál rá.
Nem tudom felfogni neki mi a szándéka velem és,hogy miért ilyen. Én nagyon szeretem őt, de rajta nem nagyon érzem sokszor,hogy vonzódna hozzám, szexuálisan se igazán. És nem vagyok csúnyácska fiú és adok magamra amennyire tudok.
Felnőtt férfi vagy b*szki, ne egy kislánnyal kezdj ki. A történet szempontjából lényegtelen, hogy egyidősek vagytok, mert a "barátnőd" általános iskolás módjára viselkedik, te meg papucs módra eltűröd, és még mindig vele vagy.
Ha jót akarsz magadnak, keress egy nőt.
Áh felejtős. Ez a lány nem szeret téged .
Én ha szerelmes vagyok valakibe,akkor alig várom,hogy lássam,megöleljem,megpusziljam.
És büszke vagyok arra,hogy a párom,nem titkolom senki előtt.
Az meg hogy azért nem megy hozzátok,mert fél,hogy a szüleid miatt szakítotok,az egy gyenge kifogás. Szerintem csak azért nem akar odamenni,mert arra gondol,hogy akkor a szobádba lesztek és előbb utóbb szexelni akarsz vele,ő meg szerintem nem akar.
Az exem anyja nem szeretett,persze a szemembe jópofizott,de mindig megpróbált minket összeugrasztani,de engem nem érdekelt,mert szerettem a fiút,szóval nem az anyja miatt szakítottunk. Ha valakit szeretek akkor jöhet bármilyen kívülálló,úgysem tud szétszedni minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!