Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így normális szerintetek?
Kezdem az elejétől, bnőm legjobb bnője összejött az egyik haverommal, amíg együtt voltak mindig együtt járkáltunk mindenhova stb(nekünk is és bnőmnek is megvan a "külön" baráti köre) amíg együtt voltak jött mindenki ugyanoda, aztán szakítottak, így barátnőm már nem nagyon akar az én baráti körömbe jönni mert nincs ott a barátnője, én viszont megyek szívesen vele bárhova a barátnőivel(azóta a legjobb bnőjének más barátja van, ő is kintvan stb..)(nem vásárlásra gondolok, hanem szimpla piálás pl.) Viszont haverom aki szakított a bnőm legjobb bnőjével, folyton azt hozza fel, hogy én hanyagolom őket meg stb.. meg csak akkor megyek vele bárhova ha a bnőm nem ér rá, ami igaz is, mert én imádok a bnőmmel lenni, bármikor, és igen , inkább vele vagyok mint, hogy kimenjek beszélgetni vagy piálni csak úgy, nem azt mondom, hogy nem járok, csak ritkábban.
Most szerintetek ez normális tőlem vagy "vak"szerelmes vagyok és csak a bnőm létezik számomra? (Ő a legfontosabb nekem, és ez nem is fog változni ez egyértelmű)
Normális.
A haverod ugyanezt csinálná.
Csak ő gondolom ebben a szituban kicsit féltékeny.
Ne hagyd magad befolyásolni.
Ha sz asszonnyal szeretsz lenni legyél vele.
Más nem fontos.
Én is ezt mondtam neki, meg a barátnőm nem egy tárgy akit előveszek ha akarok tőle valamit..
Az a baja, hogy tavaly amíg nem volt senkim mentem mindenhova, most meg nem, ennyi az egész, de nem érti meg. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!